Eyescan klinieken Brilvervangende Chirurgie

Eyescan Ooglaserkliniek Brilvervangende Chirurgie
Lucasbolwerk 10
3512 EH Utrecht

Eyescan Ooglaserkliniek
Koningin Wilhelminalaan 5
3527 LA Utrecht

Tel. 088-1111 999
Fax. 088-1111 901
E-mail: info@eyescan.nl 
Onderzoekcentrum bij u in de buurt


Let op, wij hebben twee locaties:

Quickscans en fullscans kunnen op beide locaties uitgevoerd worden. Controleer uw locatie dus goed op uw afspraakbevestiging! Of bel voor de zekerheid naar 088-1111 999.

Voor behandeling voorzet- en vervanglenzen gaat u naar Lucasbolwerk 10, Utrecht
Voor behandeling ooglaseren gaat u naar Koningin Wilhelminalaan 5, Utrecht
(Belangrijk, toets in uw navigatie ook het woord 'Koningin' in)

Voor overige (verzekerde) oogzorg gaat u naar Eyescan Oogzorgkliniek Visie.
Hiervoor heeft u een verwijzing van uw huisarts gekregen.


Openingstijden


Maandag 08:30 uur - 17:00 uur
Dinsdag 08:30 uur - 17:00 uur
Woensdag 08.30 uur - 17:00 uur
Donderdag 08.30 uur - 17:00 uur
Vrijdag 08.30 uur - 17.00 uur
Zaterdag (alleen op afspraak)
Zondag gesloten

 

U kunt ook onderstaand formulier invullen:

Contactformulier

 

Routebeschrijving naar Lucasbolwerk 10

Buslijnen per 2 juli 2016:
De Eyescan kliniek voor Brilvervangende Chirurgie is gevestigd op één van de mooiste plekjes van Utrecht. Vanaf station Utrecht Centraal kunt u de kliniek zeer goed bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf de Jaarbeurszijde of het Jaarbeursplein pakt u bus 8 richting het Wilhelminapark, bus 7 richting Voordorp, bus 28 richting P&R Uithof, bus 74 richting Zeist of bus 77 richting Bilthoven. U dient uit te stappen bij halte "Stadsschouwburg".

Let op:
Het is niet mogelijk om voor ons pand op het Lucasbolwerk te parkeren. Indien u met de auto komt verwijzen wij u naar parkeergarage Kruisstraat, Kruisstraat 2, 3581 GK, Utrecht (op 400 meter loopafstand).

Invaliden parkeerplaatsen
Direct voor de deur (Lucasbolwerk 10) bevinden zich drie invaliden parkeerplaatsen. 

Looproute vanaf de parkeergarage

Als u de parkeergarage uitloopt gaat u rechtsaf, u ziet zo direct de stadsschouwburg aan uw rechterhand. Op de kruising met stoplichten gaat u rechtsaf, de eerst straat rechts is nu het Lucasbolwerk.Download hier de routebeschrijving.

Routebeschrijving naar Koningin Wilhelminalaan 5


WERKZAAMHEDEN april 2017
bekijk hier de aangepaste route


Uit de richting Amsterdam (A2), Den Haag (A12)
Neem de A12 / Ring Utrecht Zuid richting Arnhem en neem de afslag Kanaleneiland (afslag 17) Na de afslag linksaf. Volg de aanwijzing Kanaleneiland/Jaarbeurs/Centrum.

Na de verkeerslichten en rotonde rechtuit. U rijdt hierna op de Europalaan. Volg de weg tot aan de volgende rotonde. Neem de tweede afslag op de rotonde (rechtuit) en neem na 40 meter de afslag rechtsaf naar de Overste den Oudenlaan. Volg de weg die overgaat in de Koningin Wilhelminalaan. Na 220 meter vindt u nummer 5 aan de linkerzijde. U kunt voor of achter het pand gratis parkeren.

Uit de richting Breda (A27), 's-Hertogenbosch (A2, A27), Amersfoort (A28, A27)
Neem de A12 / Ring Utrecht Zuid richting Den Haag en neem de afslag Kanaleneiland (afslag 17). Na de afslag rechtsaf. Volg de aanwijzing Kanaleneiland/Jaarbeurs/Centrum.

Na de verkeerslichten en rotonde rechtuit. U rijdt hierna op de Europalaan. Volg de weg tot aan de volgende rotonde. Neem de tweede afslag op de rotonde (rechtuit) en neem na 40 meter de afslag rechtsaf naar de Overste den Oudenlaan. Volg de weg die overgaat in de Koningin Wilhelminalaan. Na 220 meter vindt u nummer 5 aan de linkerzijde. U kunt voor of achter het pand gratis parkeren.

Met de bus

Vanuit station Utrecht Centraal kunt instappen aan de Jaarbeurszijde op lijn 63, 65, 66, 74 of 77. U stapt uit bij halte Anne Frankplein.

Verdenking van spoedeisende hulp

Bij verdenking van spoedeisende hulp dient u contact op te nemen met uw eigen optometrist of met de Eyescan kliniek voor Brilvervangende Chirurgie.

Tijdens werktijden: 088 - 1111 999
Buiten de reguliere openingstijden kunt u in geval van spoed de keuze maken om doorverbonden te worden met de dienstdoende oogarts/optometrist. Zorg ervoor dat uw nummerherkenning ingeschakeld is voor het geval wij u terug moeten bellen.

Onder spoedeisende hulp wordt verstaan:
  • Plotseling toenemende pijn aan een oog
  • Plotselinge ernstige roodheid aan een oog
  • Plotselinge daling van de gezichtsscherpte

Voor de opvang van calamiteiten heeft de Eyescan kliniek voor Brilvervangende Chirurgie tevens een samenwerkingsverband met het UMC Utrecht. Indien gewenst kunt u ook overwegen contact op te nemen met uw huisartsenpost.

U kunt de procedure hier downloaden.