Lensimplantatie

Lensimplantatie

Naast de bekende laserbehandeling zijn er diverse andere behandelingen op het gebied van refractiechirurgie. Als een ooglaserbehandeling voor u niet geschikt is, kan een lensimplantaat bijvoorbeeld een goede oplossing zijn.

Implantlenzen voor sterkteafwijking correctie kunnen in 2 categorieën worden verdeeld:
Welke oplossing is geschikt voor u?

Voorzetlenzen

Afhankelijk van de afwijking van het oog en uw leeftijd, wordt er een keuze gemaakt voor de soort lens die we gaan toepassen. Bij jonge mensen die de eigen ooglens gebruiken om van dichtbij scherp te kunnen zien, wordt altijd gekozen voor een voorzetlens. In het geval van het corrigeren van een leessterkte, wordt meestal gekozen voor een vervanglens. Ook is het mogelijk om een leeslens te implanteren in het hoornvlies. Deze valt onder de categorie voorzetlens.
Meer lezen

Premium Implantlenzen

Als een ooglaserbehandeling voor u niet geschikt is en u bent jonger dan 50 jaar kan een voorzetlens een goede oplossing zijn. Ook als u ouder bent dan 50 jaar en leesklachten heeft, zijn er veel mogelijkheden door middel van de vervanglenzen.

Bij implantlenzen wordt er één oog per keer behandeld. Het tweede oog volgt binnen enkele weken. Lensimplantatie is vooral mogelijk bij hogere sterktes, tot -23.00 en +15.00 en cilindersterktes tot -/+7.50.
Meer lezen

Catalys Precision Laser System

Upgrade naar perfectie: Lasergestuurde lensimplantatie
U wilt het beste van het beste? De zekerheid van de nieuwste en meest geavanceerde technieken? Alleen bij Eyescan kunt u met de Precision Laser van Catalys uw lensvervangende operatie nog veiliger, sneller, preciezer en comfortabeler laten verlopen. Catalys: uw keuze voor een eersteklas behandeling.

Lees meer over de Catalys