Samenwerking met lokale
optometristen

SamenwerkingEyescan ontwikkelde een eigen methode waarmee we onze cliënten zoveel mogelijk comfort willen bieden. In de Eyescan-methode werken we samen met een collectief van de best geselecteerde lokale optometristen. Dankzij dit landelijke netwerk is er altijd een Eyescan Onderzoekcentrum in uw omgeving die u kan begeleiden bij de voorbereiding op en nazorg van uw oogbehandeling.

Eyescan selecteert de onderzoekcentra zorgvuldig op basis van kwaliteit en deskundigheid. Door een onafhankelijk instituut wordt de kwaliteit doorlopend getoetst en verbeterd. Daarom vindt u in ieder onderzoekcentrum een door Eyescan gecertificeerde optometrist die u voorlichting geeft, adviseert en vooronderzoek uitvoert.

Na uw oogbehandeling in de Eyescan kliniek kunt u de nazorg door uw lokale Eyescan Onderzoekcentrum laten uitvoeren. Zij zijn middels een geavanceerd informatiesysteem verbonden met de kliniek. Zo voelt u zich dus in ieder stadium voor, tijdens en na uw oogbehandeling vertrouwd en vakkundig begeleid!