Werken bij Eyescan

Eyescan is een professionele organisatie waar oogartsen en optometristen gezamelijk vorm geven aan een verantwoord oogzorgnetwerk. Door deze samenwerking, iedereen binnen zijn eigen beroepscompetentie, is Eyescan uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van hoogwaardige oogzorg.

Het netwerk van Eyescan bestaat o.a. uit de Eyescan kliniek voor Brilvervangende Chirurgie in Utrecht, waar de modernste ooglaseroperaties op het hoogst denkbare niveau worden uitgevoerd, de Eyescan Oogzorgklinieken welke voorzien in de grote vraag naar hoogwaardige verzekerde oogzorg zoals staaroperaties, netvliescontroles, glaucoom etc., de zogenaamde "Centers of Excellence", de Eyescan Oogzorgpoliklinieken welke een ondersteunende functie hebben en de inmiddels 120 Eyescan Onderzoekcentra. Dit zijn de betere optiekzaken, verspreid over het hele land, waar optometristen vooronderzoeken en nacontroles uitvoeren voor de operaties die in onze klinieken plaatsvinden.

Deze succesformule vormt de basis van de snelle groei van onze organisatie. Regelmatig zijn er vacatures voor optometristen, oogartsen, ondersteunend, paramedisch en administratief personeel.

VacaturesOverzicht vacatures bij de Eyescan Oogzorgklinieken