Cosmetische Chirurgie

  Krijgt u van uw omgeving te horen dat u er vermoeid of nors uitziet? Of ziet u minder goed omdat uw oogleden hangen? Bent u moe van al die rimpels die uw gezicht tekenen? Laat u zich dan eens informeren over de mogelijkheden van cosmetische chirurgie rondom de ogen. Met relatief eenvoudige ingrepen ontstaat een jongere, ontspannen en natuurlijke uitstraling.
Kom langs voor een eerste consult met één van onze specialisten.


Specialisten

Dr. R. Kalmann studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Utrecht. Zij specialiseerde zich in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam tot oogarts. Zij heeft gewerkt als staflid oogkas-, traanweg- en ooglidchirurgie bij het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam en heeft veel ervaring opgedaan als oculoplastisch chirurg. Dr. R. Kalmann is lid van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap, European Society for Ophthalmic Plastic Surgery, Oog en Orbita tumor Commissie en de Wetenscapscommissie UMCU.

Drs. C.A.E. Eenhorst studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Utrecht. Zij specialiseerde zich in het Oogziekenhuis Rotterdam tot oogarts. Daarna heeft zij zich verder gespecialiseerd in de oogkas-, traanweg- en ooglidchirurgie. Eerst middels een fellowship in het Oogziekenhuis te Rotterdam en daarna volgde zij fellowships in Londen bij dr. J. Olver en bij dr N. Joshi, vooraanstaande mensen in de traanweg- en ooglidchirurgie respectievelijk.