Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Lees hier alles over het Coronavirus
Activiteiten
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg

Samenwerkingsverbanden en activiteiten

 • 8558333.Eyescan ooglaserbehandeling operatiekamer laseren Utrecht.jpg

  Informatiebijeenkomsten

  Overweegt u een ooglaserbehandeling of lensimplantatie? Kom dan naar een van de informatiebijeenkomsten die worden georganiseerd door heel Nederland.

  Lees meer over Informatiebijeenkomsten »
 • Eyescan_kunstogen.jpg

  Samenwerking

  Eyescan werkt samen met diverse instanties. Denk hierbij aan huisartsen, ziekenhuizen, optiekzaken, optometristen, maar ook aan specialistische oogzorg. Dit doen wij om de best mogelijke oogzorg te leveren.

  Lees meer over Samenwerking »
 • Feedbackdag_Eyescan.jpg

  Eyescan Academy

  De Eyescan Academy houdt de kwaliteit van de werkzaamheden van (samenwerkende) optometristen op een hoog niveau. Door middel van basiscursussen, stages, feedbackdagen, trainingen, congressen en individuele begeleiding blijft de kennis over oogzorg en refractiechirurgie actueel. Optiekondernemingen mogen vooronderzoeken en nacontroles doen wanneer ze in het bezit zijn van het certificaat 'Eyescan Onderzoekcentrum'.

  Lees meer over Eyescan Academy »
 • EyescanCongres1.jpg

  Eyescan Congres

  Om de paar jaar organiseert Eyescan het Eyescan Congres. Tijdens dit congres komen mensen uit de optiek- en oogzorgbranche bijeen om te leren over de laatste ontwikkelingen binnen de oogzorg. Middels live surgery worden nieuwe technieken in de oogheelkunde getoond. Er is een grote beursvloer waar leveranciers nieuwe producten demonstreren. Ook zijn er nationale en internationale sprekers die met veel plezier over hun vak vertellen.

  Lees meer over Eyescan Congres »
 • lightfortheworldEyescan.jpg

  Sponsoring

  Eyescan doet er in Nederland alles aan om ogen weer gezond te maken of mensen weer goed te laten zien. Maar ook in het buitenland dragen wij graag een steentje bij. Daarom doneren wij aan Light for the World die zich in Ethiopië inzet om oogzorg te verlenen aan de allerarmsten. Samen met hun partner Grarbet Tehadiso Mahber werken zij vanuit twee klinieken in Batu en Butajira en organiseren zij oogzorgkampen in moeilijk toegankelijke gebieden.  

  Lees meer over Sponsoring »
Wij zijn altijd bereikbaar. Uw vraag persoonlijk beantwoord?