Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Lees hier alles over het Coronavirus
Activiteiten
Samenwerking
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg

Samenwerking

Eyescan werkt samen met diverse instanties. Denk hierbij aan huisartsen, ziekenhuizen, optiekzaken, optometristen, maar ook aan specialistische oogzorg. Dit doen wij om de best mogelijke oogzorg te leveren.

Retina Operatiecentrum Amstelveen


Retina Operatiecentrum in Amstelveen maakt onderdeel uit van de Eyescan groep. Dit is een dagcentrum voor operaties aan het netvlies of het glasvocht. Wanneer uw behandelend oogarts een afwijking aan het netvlies of glasvocht heeft geconstateerd kunt u doorverwezen worden naar het Retina Operatiecentrum. 
 
Kijk voor meer informatie op de website van het Retina Operatiecentrum
 

Oculariste Frédérique Bak - Utrecht

 
Het verlies van een oog is zowel geestelijk als lichamelijk een hele nare aangelegenheid die diep in iemands leven kan ingrijpen. Door veel mensen wordt het ervaren als een blijvende verminking van het gezicht en daarmee vaak ook als een aantasting van hun persoonlijkheid en zelfvertrouwen naar de buitenwereld toe.

Frédérique Bak kan u uw oog helaas niet teruggeven. Wat ze wél kan, is een natuurgetrouwe oogprothese voor u vervaardigen. Regelmatig houdt zij spreekuur in Eyescan Oogzorgkliniek Visie in Utrecht.

Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op de website van Frédérique Bak.

Low Vision specialist Elvea - Utrecht

 
Wanneer u door een oogziekte slechtziend bent geworden, dan kan het zijn dat lezen, televisiekijken of het uitvoeren van uw hobby een probleem voor u is geworden. Een probleem dat niet oplosbaar is met een gewone bril, maar waarvoor extra hulpmiddelen nodig zijn. Deze hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld een loep, hebben een vergrotend effect waardoor u dingen beter kunt zien.

Eyescan Oogzorgkliniek Visie in Utrecht werkt samen met Elvea. Zij bieden hulpmiddelen voor slechtzienden wanneer dat nodig is.
 
Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op de website van Elvea.
 

Bartiméus

 
Bartiméus ondersteunt mensen met een visuele beperking om het leven te leven zoals zij dat willen. Dit doen zij door middel van revalidatietrajecten op maat, maar ook proberen zij de maatschappij toegankelijker te maken voor mensen met een visuele beperking. Voldoet uw visuele beperking aan de richtlijnen voor Revalidatie zoals opgesteld door het NOG en heeft u een verwijzing van een arts? Dan kunt u een afspraak voor een revalidatietraject maken bij Bartiméus.

Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op de website van Bartiméus

Eyescan_kunstogen.jpg
Wij zijn altijd bereikbaar. Uw vraag persoonlijk beantwoord?