Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Lees hier alles over het Coronavirus
Eerste consult
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg

Eerste consult

Wanneer u een ooglidcorrectie overweegt, kunt u op consult komen in onze kliniek. Tijdens dit eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft en u bent in de gelegenheid om al uw vragen te stellen.

U kunt van ons een eerlijk en duidelijk advies verwachten. Ook worden er tijdens het eerste consult foto’s gemaakt voor uw medisch dossier. Als de behandelend oogarts met u een behandelplan heeft gemaakt krijgt u direct de afspraak voor de operatie. In geval de oogarts meent dat er sprake is van een medische indicatie wordt door ons eerst een machtiging aangevraagd bij uw verzekering. Als de toestemming binnen is neemt u contact met ons op voor de operatiedatum.

Verder wordt benadrukt dat u voor de ingreep geen cosmetica gebruikt en uw gelaat goed reinigt. Wij adviseren u voor de operatie geen bloedverdunners te gebruiken. U moet dit uiteraard vooraf met uw behandelend arts overleggen. Ook het gebruik van aspirines moet een paar dagen voor de ingreep worden gestopt.

Wij zijn altijd bereikbaar. Uw vraag persoonlijk beantwoord?