Eyescan haalt maximale score in onderzoek EW

29-11-2022

Met trots mogen we vermelden dat onze locaties in Amstelveen | Laan van de Helende Meesters en Beverwijk de maximale score op het gebied van staaroperaties hebben gehaald!

Beide vestigingen zijn in het onderzoek van EW Magazine (Elsevier) beoordeeld als een van de 10 beste klinieken voor een staaroperatie. De resultaten geven inzicht in hoe zorginstellingen ten opzichte van elkaar presteren en zijn op basis van de gegevens van 252 klinieken en ziekenhuizen geformuleerd. In Nederland worden er 170.000 staaroperaties per jaar uitgevoerd.

Staaroperatie

Wanneer je naar Eyescan wordt doorverwezen omdat er vermoeden is van staar, word je door één van onze oogartsen of optometristen onderzocht. Is er inderdaad sprake van staar en wordt deze te hinderlijk, dan kun je kiezen voor een staaroperatie om jouw gezichtsvermogen te herstellen. Hierbij wordt jouw vertroebelde lens vervangen door een implantlens (kunstlens). Bij een standaardlens wordt dit voor 100% vergoed door de zorgverzekering.

Een staaroperatie biedt het grootst mogelijke comfort: korte wachttijden, de keuze uit verschillende vervanglenzen en een veilige en pijnloze behandeling.

Meer informatie over Staar (cataract)
Vraag het aan onze expert

Niet gevonden wat je zocht? Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.