Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Lees hier alles over het Coronavirus
Prijs
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg

Prijs

Wat kost het plaatsen van een lens in mijn oog?

De actuele prijzen van het plaatsen van voorzet- of vervanglenzen vindt u op de prijzenpagina. De prijzen liggen tussen de € 2.800 en € 3.300 per oog. Heeft u een cilinder? Dan betaalt u afhankelijk van de lens die geplaatst wordt € 200 tot € 700 per oog bij. Soms komt u in aanmerking voor een vergoeding. Bijvoorbeeld als u Staar (cataract) heeft of als de sterkte van uw ogen heel erg hoog is. Bij Staar ligt deze vergoeding rond de € 1.000 per oog. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden om voor vergoeding in aanmerking te komen. U kunt ervoor kiezen om de behandeling lasergestuurd i.p.v. met de hand uit te laten voeren. Hiervoor gebruiken wij de Catalys Precision Laser. Om de behandeling lasergestuurd uit te voeren betaalt u € 1.490 per oog bij.

Wat kost een vooronderzoek?

Wanneer u via een optiekzaak bij ons komt zal de optiekzaak kosten voor het voor- en natraject rechtstreeks bij u in rekening brengen. Deze kosten kunnen per zaak verschillen. Het voordeel hiervan is dat de controles wellicht dichter bij u in de buurt kunnen plaatsvinden dan Utrecht.

Wanneer u rechtstreeks binnenkomt in de kliniek zitten de kosten van het vooronderzoek bij de behandelprijs inbegrepen als er binnen 6 maanden een behandeling volgt. olgt er geen behandeling omdat u niet geschikt bent of omdat u eeb andere keuze maakt dan worden er kosten in rekening gebracht. De kosten zijn dan € 30,- voor een Quickscan en € 100,- voor een Fullscan.   

Wat is de prijs als ik maar één oog wil laten behandelen?

Het kan voorkomen dat u maar één oog wilt laten behandelen. U betaalt dan gewoon de helft van de behandelprijs. De prijs van het vooronderzoek en de nacontroles blijven wel hetzelfde.

Wat kost een jaarlijkse controle?

In het eerste jaar zitten de nacontroles bij de behandelprijs inbegrepen. Ná het eerste jaar kost een jaarlijkse controle € 37,-. De jaarlijkse controle na een voorzetlensbehandeling is erg belangrijk. Na deze behandeling willen we de endotheelcellen namelijk in de gaten te houden. Om het jaar wordt dit gecontroleerd in de Eyescan kliniek. De optometrist kan het herstel en de verdere ontwikkeling van uw zicht zo goed in de gaten houden.


Géén antwoord op uw vraag?

Bel ons dan op 088 - 1111 900. Of stuur ons een bericht.

Wij zijn altijd bereikbaar. Uw vraag persoonlijk beantwoord?