Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Lees hier alles over het Coronavirus
Prijs
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg

Prijs

Wat kost een ooglaserbehandeling?

De prijs van een ooglaserbehandeling ligt bij Eyescan tussen de € 1.850 en € 3.000 voor twee ogen. Hier zijn de kosten voor een nabehandeling in de eerste twee jaar bij inbegrepen. In minder dan 5% van de gevallen is ooglaseren alleen mogelijk met een wavefront guided behandelplan. De kosten hiervoor zijn € 720,- per oog. Wanneer je aanvullend verzekerd bent vergoedt de zorgverzekeraar vaak een klein deel van de behandeling.

Wat kost een vooronderzoek?

Een compleet vooronderzoek voor ooglaseren kost € 135,- en duurt ongeveer 90-120 minuten. Het onderzoek wordt door een optometrist uitgevoerd. Ook heb je een gesprek met de refractiechirurg in de kliniek. Na dit onderzoek volgt een behandeladvies en kun je een afspraak voor de behandeling inplannen. Wil je eerst weten of je ogen überhaupt geschikt zijn om te laseren? Dan kun je een quickscan inplannen. De quickscan kost € 30,- en duurt ongeveer 30-45 minuten.

Wat is de prijs als ik maar één oog wil laten behandelen?

Het kan voorkomen dat u maar één oog wilt laten behandelen. U betaalt dan gewoon de helft van de behandelprijs. De prijs van het vooronderzoek en de nacontroles blijven wel hetzelfde.

Wat kost een jaarlijkse controle?

In het eerste jaar zitten de nacontroles bij de behandelprijs inbegrepen. Ná het eerste jaar kost een jaarlijkse controle € 37,-. De jaarlijkse controle na een ooglaserbehandeling is niet verplicht. Toch adviseren wij om uw ogen na een ooglaserbehandeling jaarlijks te laten controleren. De optometrist kan het herstel en de verdere ontwikkeling van uw zicht zo goed in de gaten houden.


Géén antwoord op uw vraag?

Bel ons dan op 088 - 1111 900. Of stuur ons een bericht.

Wij zijn altijd bereikbaar. Uw vraag persoonlijk beantwoord?