Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Meer weten
Informatiebijeenkomst bijwonen
8707203.eyescan-tijd-voor-uw-ogen-1.jpg

Wilt u een informatiebijeenkomst bijwonen?

Overweegt u een ooglaserbehandeling of lensimplantatie? Kom dan naar een van de informatiebijeenkomsten die worden georganiseerd door heel Nederland in de Eyescan Onderzoekcentra of in onze eigen klinieken.

Inhoud van de bijeenkomst

Tijdens de informatiebijeenkomst vertelt een optometrist over alles wat er bij een ooglaserbehandeling of lensimplantatie komt kijken. Denk hierbij aan de verschillende behandelmethoden, de kliniek, de behandeldag en de resultaten. Ook krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen aan een optometrist die gespecialiseerd is in refractiechirurgie. De informatiebijeenkomsten zijn kosteloos en geheel vrijblijvend.

Informatiebijeenkomst bijwonen? Meldt u zich dan hieronder aan bij de winkel/kliniek waar de informatiebijeenkomst georganiseerd wordt.

Data informatiebijeenkomsten

Datum

Tijd

Locatie

Wijnholds Optiek organiseert in samenwerking met Eyescan een informatieavond over ooglaseren. Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over refractiechirurgie oftewel het laseren van de ogen. Ons doel is dat u door de bijeenkomst een helder beeld krijgt van de verschillende behandelmogelijkheden. Wat zijn de voor- en nadelen, waar moet u rekening mee houden etc.

U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur.

Adres: Duistervoordseweg 5, 7391 CA, Twello
Telefoonnummer: 0571-227066

Aanmelden

Reyer Lafeber | The Optical Society organiseert in samenwerking met Eyescan een informatieavond over ooglaseren. Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over refractiechirurgie oftewel het laseren van de ogen. Ons doel is dat u door de bijeenkomst een helder beeld krijgt van de verschillende behandelmogelijkheden. Wat zijn de voor- en nadelen, waar moet u rekening mee houden etc.

U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur.

Adres: Parijsboulevard 89, 3541 CS, Utrecht
Telefoonnummer: 030-2943762

Aanmelden
Wij zijn altijd bereikbaar Uw vraag persoonlijk beantwoord?