Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Meer weten
Informatiebijeenkomst bijwonen
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg

Wilt u een informatiebijeenkomst bijwonen?

Overweegt u een ooglaserbehandeling of lensimplantatie? Kom dan naar een van de informatiebijeenkomsten die worden georganiseerd door heel Nederland in de Eyescan Onderzoekcentra of in onze eigen klinieken.

Inhoud van de bijeenkomst

Tijdens de informatiebijeenkomst vertelt een optometrist over alles wat er bij een ooglaserbehandeling of lensimplantatie komt kijken. Denk hierbij aan de verschillende behandelmethoden, de kliniek, de behandeldag en de resultaten. Ook krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen aan een optometrist die gespecialiseerd is in refractiechirurgie. De informatiebijeenkomsten zijn kosteloos en geheel vrijblijvend.

Informatiebijeenkomst bijwonen? Meldt u zich dan hieronder aan bij de winkel/kliniek waar de informatiebijeenkomst georganiseerd wordt.

Data informatiebijeenkomsten

Datum

Tijd

Locatie

Liever geen bril of lenzen?

Een manier om dit te bereiken is brilvervangende chirurgie zoals een ooglaserbehandeling of implantlenzen. 
 
Door een intensieve samenwerking met Wijnholds Optiek op het gebied van refractiechirurgie, kunt u ook daar terecht voor de begeleiding. De optometristen van Wijnholds Optiek verzorgen het uitgebreide vooronderzoek en de nacontroles in Twello terwijl een oogarts van Eyescan de behandeling uitvoert.

Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over refractiechirurgie. Ons doel is dat u door de bijeenkomst een helder beeld krijgt van de verschillende behandelmogelijkheden. Wat zijn de voor- en nadelen, waar moet u rekening mee houden etc.

U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur.

Adres: Duistervoordseweg 5, 7391 CA Twello
Telefoonnummer: 0571-277066

Aanmelden
Wij zijn altijd bereikbaar Uw vraag persoonlijk beantwoord?