Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Meer weten
Informatiebijeenkomst bijwonen
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg

Wilt u een informatiebijeenkomst bijwonen?

Overweegt u een ooglaserbehandeling of lensimplantatie? Kom dan naar een van de informatiebijeenkomsten die worden georganiseerd door heel Nederland in de Eyescan Onderzoekcentra of in onze eigen klinieken.

Inhoud van de bijeenkomst

Tijdens de informatiebijeenkomst vertelt een optometrist over alles wat er bij een ooglaserbehandeling of lensimplantatie komt kijken. Denk hierbij aan de verschillende behandelmethoden, de kliniek, de behandeldag en de resultaten. Ook krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen aan een optometrist die gespecialiseerd is in refractiechirurgie. De informatiebijeenkomsten zijn kosteloos en geheel vrijblijvend.

Informatiebijeenkomst bijwonen? Meldt u zich dan hieronder aan bij de winkel/kliniek waar de informatiebijeenkomst georganiseerd wordt.

Data informatiebijeenkomsten

Datum

Tijd

Locatie

Leven zonder bril of lenzen

Een droom voor iedere bril- of lenzendrager; scherp kunnen zien zonder deze hulpmiddelen. Klaar met beslagen glazen of geïrriteerde ogen door een lens die te droog is? Laat uw ogen laseren! Zo heeft u scherp zicht. Dag en nacht. Ooglaseren is een veilige behandeling waar u uw leven lang plezier van heeft.

Zijn uw ogen niet geschikt om te laseren? Of wilt u af van uw multifocale bril? Dan is lensimplantatie de oplossing voor u! Laat u volledig informeren tijdens de Open Dag op zaterdag 6 april!

Open Dag zaterdag 6 april tussen 10.00-15.00 uur
Tijdens de Open Dag heeft u de gelegenheid om al uw vragen te stellen. Daarnaast kunt u een kijkje nemen in de behandelruimtes van de kliniek. 

Gratis Scan
U kunt een korte test laten uitvoeren door onze optometrist waarna u een indicatie heeft of uw ogen geschikt zijn voor een refractiebehandeling.

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Aanmelden noodzakelijk. 
Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging met daarin tevens de tijd van de scan. U kunt bij opmerkingen een voorkeur tijd aangeven dan proberen wij daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. 

Adres: Koningin Wilhelminalaan 5, 3527 LA Utrecht
Telefoonnummer: 088 - 1111 999

Aanmelden
Wij zijn altijd bereikbaar Uw vraag persoonlijk beantwoord?