Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Meer weten
Informatiebijeenkomst bijwonen
8707203.eyescan-tijd-voor-uw-ogen-2.jpg

Wilt u een informatiebijeenkomst bijwonen?

Overweegt u een ooglaserbehandeling of lensimplantatie? Kom dan naar een van de informatiebijeenkomsten die worden georganiseerd door heel Nederland in de Eyescan Onderzoekcentra of in onze eigen klinieken.

Inhoud van de bijeenkomst

Tijdens de informatiebijeenkomst vertelt een optometrist over alles wat er bij een ooglaserbehandeling of lensimplantatie komt kijken. Denk hierbij aan de verschillende behandelmethoden, de kliniek, de behandeldag en de resultaten. Ook krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen aan een optometrist die gespecialiseerd is in refractiechirurgie. De informatiebijeenkomsten zijn kosteloos en geheel vrijblijvend.

Informatiebijeenkomst bijwonen? Meldt u zich dan hieronder aan bij de winkel/kliniek waar de informatiebijeenkomst georganiseerd wordt.

Data informatiebijeenkomsten

Datum

Tijd

Locatie

De informatieavond van dinsdag 5 juni wordt gehouden in onze kliniek voor brilvervangende chirurgie in Utrecht. Onze optometrist start met de presentatie om 19:30 uur over ooglaseren en implantlenzen. Tevens is er gelegenheid om al uw vragen te stellen. De avond eindigt om 21:00 uur.

Adres: Koningin Wilhelminalaan 5, 3527 LA, Utrecht
Telefoonnummer: 088 - 1111 999

Aanmelden
Wij zijn altijd bereikbaar Uw vraag persoonlijk beantwoord?