Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
zaterdag 18 mei om 10.00 in Utrecht
Kijkje in de kliniek
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg

Kijkje in de kliniek

Kun je niet wachten om scherp te zien zonder bril of lenzen?

Dan kijken we graag met je mee naar de juiste oplossing voor jou. Meld je aan en kom op zaterdag 18 mei tussen 10.00 en 13.00 uur langs voor een rondleiding in onze kliniek, kennismaking met onze specialisten en een vrijblijvende scan.

Kennismaken

Onze specialisten van de refractiekliniek zijn gespecialiseerd in het zoeken naar een oplossing om zonder bril en/of contactlenzen door het leven te gaan. Genieten van gemak en vrijheid! Ook op zaterdag 18 mei staan ze klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je interesse in een snelle scan? Daarna kijk je samen met één van onze specialisten naar de juiste oplossing voor jou.

Scan

Als je eerst wilt weten of je ogen geschikt zijn voor een vorm van refractiechirurgie, voeren we graag een kort technisch onderzoek uit. Hierbij kijken we naar de kromming, diepte en grootte van je ogen. Daarnaast spelen je behoeften en wensen een belangrijke rol, zoals je persoonlijke situatie, hobby’s, werkzaamheden en eisen met betrekking tot ver- of dichtbij zien. Aan de hand van de scan, maken we een maatwerkplan.

Voorbereiding scan

Draag je lenzen niet op de dag van de scan. Draag je een bril? Neem ‘m mee. Je wordt niet gedruppeld; na de scan kun je gewoon zelf naar huis rijden.

Aanmelden

Zien we je de 18e? Mooi! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

Aanmelden noodzakelijk. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!
Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging met daarin tevens de tijd van de scan. U kunt bij opmerkingen een voorkeur tijd aangeven dan proberen wij daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Adres: Koningin Wilhelminalaan 5, 3527 LA Utrecht
Telefoonnummer: 088 - 1111 999

Inschrijven informatiebijeenkomst

Wilt u op de hoogte gehouden worden via onze nieuwsbrief?
Uw persoonsgegevens zijn gewaarborgd
Wij zijn altijd bereikbaar Uw vraag persoonlijk beantwoord?