Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Lees hier alles over het Coronavirus
Eyescan Oogzorgkliniek Hoofddorp
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg
« Terug naar overzicht

Eyescan Hoofddorp

Eyescan Hoofddorp, voormalig Oogheelkundig Centrum Haarlemmermeer (OCH) is gespecialiseerd in het behandelen van alle voorkomende oogaandoeningen. Denk hierbij aan staar, maculadegeneratie of glaucoom, maar bijvoorbeeld ook aan rijbewijskeuringen.

Wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars. U kunt gratis parkeren bij ons pand. Voor een bezoek aan onze oogzorgkliniek heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist nodig. Als u de eerste keer onze kliniek bezoekt neemt u dan uw zorgpas en een geldig identiteitsbewijs mee. Ook kinderen dienen zich altijd te legitimeren.

  • 9073046.Hoofddorp.png

Team van medisch specialisten

Ons team van oogartsen, optometristen, orthoptisten, TOA's, OK-verpleegkundigen en anesthesisten helpt u met veel aandacht bij de behandeling van uw oogaandoening. Bekijk welke specialisten werkzaam zijn in onze oogzorgkliniek.

Ons team

Inzichtelijke toegangstijden

Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te helpen. In iedere kliniek hebben wij korte toegangstijden, wij streven ernaar om ook de toegangstijden voor operaties/behandelingen op onze locaties zo kort mogelijk te houden. Een actueel overzicht van de toegangstijden kunt u hier vinden. 

Bij spoedafspraken kunt u altijd binnen 24 uur terecht.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Vul dan het formulier in via onderstaande afspraakbutton of stuur een e-mail naar hoofddorp@eyescan.nl. Bellen kan ook via 088 - 1111 925.

Afspraak maken

Wij zijn altijd bereikbaar. Uw vraag persoonlijk beantwoord?