Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Zuyderland Eyescan Oogzorgkliniek
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg
« Terug naar overzicht

Welkom bij Zuyderland Eyescan Oogzorgkliniek Limburg

Zuyderland Eyescan Oogzorgkliniek Limburg te Heerlen is een modern uitgeruste polikliniek in de goed bereikbare woonwijk Molenberg. In onze kliniek kunt u terecht voor de behandeling van allerlei soorten oogaandoeningen. Denk hierbij aan staar, maculadegeneratie of glaucoom, maar bijvoorbeeld ook aan rijbewijskeuringen en keratoconus.

Wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars. U kunt gratis parkeren in de buurt van onze kliniek. Als u de eerste keer onze kliniek bezoekt neemt u dan uw verwijsbrief, zorgpas en een geldig identiteitsbewijs mee. Ook kinderen dienen zich altijd te legitimeren.

Alle poliklinische behandeling en staaroperaties worden uitgevoerd in onze kliniek in Sittard-Geleen.

 

  • Heerlen_-_Buiten_-_BB2A8900.jpg
  • Heerlen_-_Binnen_-_BB2A8902.jpg
  • Heerlen_-_Binnen_-_BB2A8922.jpg

Team van medisch specialisten

Ons team van oogartsen, optometristen, orthoptisten, TOA's, OK-verpleegkundigen en anesthesisten helpt u met veel aandacht bij de behandeling van uw oogaandoening. Bekijk welke specialisten werkzaam zijn in onze kliniek.

Ons team

Oogarts

Physician Assistant

Kliniekmanager

Inzichtelijke toegangstijden

Onze toegangstijden liggen gemiddeld tussen de 1-3 weken voor de intake en 3-6 weken voor een behandeling. Voor spoedeisende hulp kunt u direct terecht.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Vul dan het formulier in via onderstaande afspraakbutton. Bellen kan ook via 088-1111 940 of stuur een e-mail naar heerlen@eyescan.nl.

Afspraak maken

Wij zijn altijd bereikbaar Uw vraag persoonlijk beantwoord?