Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Lees hier alles over het Coronavirus
Zuyderland Eyescan Oogzorgkliniek
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg
« Terug naar overzicht

Welkom bij Zuyderland Eyescan Oogzorgkliniek Limburg

Zuyderland Eyescan Oogzorgkliniek Limburg te Heerlen is een modern uitgeruste polikliniek in de goed bereikbare woonwijk Molenberg. In onze kliniek kunt u terecht voor de behandeling van allerlei soorten oogaandoeningen. Denk hierbij aan staar, maculadegeneratie of glaucoom, maar bijvoorbeeld ook aan rijbewijskeuringen en keratoconus.

Wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars. U kunt gratis parkeren in de buurt van onze kliniek. Als u de eerste keer onze kliniek bezoekt neemt u dan uw verwijsbrief, zorgpas en een geldig identiteitsbewijs mee. Ook kinderen dienen zich altijd te legitimeren.

Alle poliklinische behandeling en staaroperaties worden uitgevoerd in onze kliniek in Sittard-Geleen.

 

  • Heerlen_-_Buiten_-_BB2A8900.jpg
  • Heerlen_-_Binnen_-_BB2A8902.jpg
  • Heerlen_-_Binnen_-_BB2A8922.jpg

Team van medisch specialisten

Ons team van oogartsen, optometristen, orthoptisten, TOA's, OK-verpleegkundigen en anesthesisten helpt u met veel aandacht bij de behandeling van uw oogaandoening. Bekijk welke specialisten werkzaam zijn in onze kliniek.

Ons team

Oogarts

Kliniekmanager

Inzichtelijke toegangstijden

Onze toegangstijden liggen gemiddeld tussen de 1-3 weken voor de intake en 3-6 weken voor een behandeling. Voor spoedeisende hulp kunt u direct terecht.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Vul dan het formulier in via onderstaande afspraakbutton. Bellen kan ook via 088-1111 940 of stuur een e-mail naar heerlen@eyescan.nl.

Afspraak maken

Wij zijn altijd bereikbaar. Uw vraag persoonlijk beantwoord?