Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Lees hier alles over het Coronavirus
Oogwereld | Damme
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg
« Terug naar overzicht

Onderzoekcentrum Oogwereld | Damme

 

Refractiechirurgie is de laatste jaren steeds meer in opkomst. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van ooglaseren of implantlenzen? Maak dan een afspraak bij Damme Optiek en Optometrie in Kesteren. Wij geven graag meer informatie en u kunt bij ons tevens terecht voor een uitgebreid vooronderzoek. U hebt daarbij de keuze uit een Quickscan en een Fullscan. Als u snel wilt weten of uw ogen geschikt zijn voor enige vorm van refractiechirurgie, dan kunt u door onze optometrist een halfuur durend onderzoek laten uitvoeren. Voor een uitgebreid onderzoek naar de beste methode voor uw ogen raden wij de Fullscan aan. Dit onderzoek duurt twee uur en u ontvangt dan alle informatie over refractiechirurgie, uw ogen worden uitgebreid onderzocht en u ontvangt een behandeladvies.

Oogwereld | Damme in Kesteren heeft ervaren specialisten in huis: een opticien, contactlensspecialist en optometrist die u graag adviseren en informeren. Wij hebben hoge kwaliteit, goede service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Of u nu komt voor een nieuwe bril of voor een oogmeting, onze medewerkers helpen u graag!

Onze brillen- zonnebrillencollectie heeft voor ieder wat wils: van modieus en chique tot een meer eenvoudige stijl. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, al onze monturen hebben een perfect draagcomfort.

 

Wij zijn altijd bereikbaar. Uw vraag persoonlijk beantwoord?