Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Eye Care for you
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg
« Terug naar overzicht

Onderzoekcentrum Eye Care for you

 

Met een refractiechirurgishe behandeling wordt een sterkteverbetering in uw ogen teweeggebracht. Hierdoor is een bril of contactlenzen definitief verleden tijd. Wanneer u uw ogen wilt laten laseren of implantlenzen wilt, kunt u bij Eye Care For You terecht voor een vooronderzoek. Wij voeren dan diverse tests en metingen uit en kunnen aan de hand daarvan bepalen of uw ogen in aanmerking komen voor een behandeling. Daarnaast vertellen we u graag meer over de behandelingen en zorgen we voor een goede begeleiding gedurende het gehele traject.

Opticien Eye Care for You In Maastricht doet er alles aan om uw kijkplezier optimaal te handhaven en waar mogelijk te verbeteren. Uw ogen zijn immers een kostbaar bezit dat gekoesterd moet worden. Dankzij onze goed opgeleide optometristen en betrouwbare apparatuur bent u altijd verzekerd van de juiste analyse en innovatieve oplossingen. Of het nu gaat om brillenglazen, monturen of pasvorm.

Welk jaargetijde het ook is, wij hebben een uitgebreide collectie nieuwe monturen. In alle prijsklassen en van chic tot trendy: er is voor ieder wat wils. Onze specialisten helpen u graag en geven u een eerlijk advies welk montuur u het beste staat. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in alle soorten contactlenzen.

Kortom, voor hoogwaardige oogzorg op een breed gebied bent u bij Eye Care for You aan het juiste adres.

Wij zijn altijd bereikbaar Uw vraag persoonlijk beantwoord?