Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Jansen & Jansen Oogzorg
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg
« Terug naar overzicht

Onderzoekcentrum Jansen & Jansen Oogzorg

 

Nooit meer een beslagen bril of droge ogen: met een refractieve behandeling behoren deze ongemakken definitief tot het verleden. Als officieel vooronderzoekscentrum kunnen wij u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van ooglaseren en implantlenzen. Op basis van een speciaal onderzoek bepalen onze optometristen of uw ogen geschikt zijn en welke behandeling de juiste is. U kunt bij ons rekenen op een onafhankelijk en uitgebreid advies. Meer weten? Maak dan een afspraak met de optometristen van Jansen en Jansen Oogzorg.

Bij Jansen en Jansen Oogzorg in Ridderkerk vindt u alles onder één dak: van een mooie nieuwe bril, comfortabele contactlenzen of een uitgebreid oogonderzoek door onze optometrist tot een hoortest door de audicien.

Onze uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen kent een klassieke lijn, maar we hebben ook trendy monturen van bekende merken. U vindt bij ons onder andere de merken Lindberg, Persol, Adidas, Ray-Ban, Esprit, Paul Frank, Fendi, Tom Ford, Etnia, Mykita en Serengeti. Als ervaren opticien laten wij u graag de verschillende soorten monturen zien en adviseren u welke bril het beste bij u past. Daarnaast bent u met gehoorproblemen bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een hoortest uitvoeren en indien nodig adviseren over de beschikbare gehoorapparaten.

Wij zijn altijd bereikbaar Uw vraag persoonlijk beantwoord?