Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Jansen Opticiens
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg
« Terug naar overzicht

Onderzoekcentrum Jansen Opticiens

 

Er zijn talloze mogelijkheden om zonder contactlenzen of bril door het leven te gaan. Of refractiechirurgie geschikt is voor u, hangt onder meer af van uw wensen, levensstijl en bouw van uw ogen. Wij geven u graag maatwerkadvies aan de hand van een gedegen vooronderzoek. Tijdens de Quickscan voeren wij diverse metingen uit om te kijken of uw ogen in aanmerking komen voor een behandeling. Jansen Opticiens werkt samen met Eyescan, waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Jansen Opticiens levert het volledige scala aan kijk- en oogzorgproducten. Brillen, contactlenzen en Optometrische onderzoeken. Als Eyescan onderzoekscentrum kan Jansen Opticiens u bijstaan in het traject van en na brilvervangende chirurgie. Het winkelassortiment bestaat uit hoogwaardige producten. U kunt bij Jansen Opticiens uitstekend terecht voor een nieuwe (zonne)bril, maatwerk contactlenzen (vormstabiel, zacht en nachtlenzen). Men is gespecialiseerd in binoculair zien (samenwerking van de ogen), droge ogen problematiek en heeft de beschikking over moderne apparatuur, waaronder een OCT-scan.
De actieve optometrie-afdeling bestaat uit drie optometristen. Zij zijn allen kwaliteitsgeregistreerd, volgen nauwgezet alle ontwikkelingen binnen de oogzorg en zijn lid van de overkoepelende beroepsvereniging (OVN).

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn maken we graag een afspraak met u.

Optometristen
Dhr. W.J. Jansen
Dhr. R.P.A.J.M. Backx
Mw. W. Leeuw-Schneider

  • 8575253.Jansen interieur.jpg
Wij zijn altijd bereikbaar Uw vraag persoonlijk beantwoord?