Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Opticlaer Opticien
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg
« Terug naar overzicht

Onderzoekcentrum Opticlaer Opticien

 

Opticlaer Opticien is koploper op het gebied van innovatie. Om het beste voor ogen te kunnen blijven bieden, moet je meegaan met de tijd. Refractiechirurgie is één van die innovaties! Tegenwoordig worden de methodes steeds nauwkeuriger en is het voor meer mensen mogelijk om door ooglaseren of implantlenzen zonder hun bril en/of contactlenzen scherp te kunnen zien. Door onze nauwe samenwerking met Eyescan kunnen wij de voor- en nazorg van A tot Z regelen. Wilt u weten of refractiechirurgie voor u ook tot de mogelijkheden behoort? Wij voorzien u graag van alle informatie die u nodig hebt om te beslissen of het iets voor u is.

Staat u er weleens bij stil hoe belangrijk goed zicht is? Elke dag komen er via de ogen ontelbaar veel indrukken binnen. Opticlaer Opticien doet er dan ook alles aan om u het beste te bieden voor uw ogen. Met een team van gediplomeerde, ervaren en deskundige opticiens bewaken we de gezondheid van uw ogen en investeren we in de beste technologie en producten om u het best denkbare kijkplezier te bezorgen.

Opticlaer Opticien is te vinden in winkelcentrum Emiclaer in Amersfoort. De winkel is ruim en modern ingericht, waardoor u in alle rust onze mooie collectie kunt bekijken. Moeite met kiezen? Onze gastvrije en hoogopgeleide medewerkers staan voor u klaar.

 

Wij zijn altijd bereikbaar Uw vraag persoonlijk beantwoord?