Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Ruud Panis Brillen
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg
« Terug naar overzicht

Onderzoekcentrum Ruud Panis Brillen

 

Voor veel mensen is brilvervangende chirurgie een fijne oplossing om toch zonder bril of lenzen door het leven te kunnen. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Eyescan. Wij begeleiden u van door het gehele proces; van vooronderzoek tot de nacontroles. Dus heeft u vragen over ooglaseren, voorzetlenzen of vervanglenzen? Stap gerust eens binnen voor een vooronderzoek!

Ruud Panis Brillen - Lenzen in Oisterwijk is een echte trendsetter op het gebied van brilmode. Een bril moet u mooier maken en perfect passen bij uw gezicht en persoonlijkheid. We besteden daarom veel zorg aan onze collectie en hebben als eerste de nieuwste merken en modellen in huis. Bovendien zijn we specialist als het gaat om exclusieve materialen. Nieuwsgierig hoe een bril van buffelhoorn, leer, hout of leer eruitziet? Dan moet u zeker eens langskomen in onze winkel.

Naast mode speelt de gezondheid van uw ogen een minstens even belangrijke rol. We werken daarom met de nieuwste technieken en zorgen ervoor dat onze medewerkers op de hoogte blijven van alles wat er in hun vak gebeurt. Oogmode en expertise onder één dak!

 

Wij zijn altijd bereikbaar Uw vraag persoonlijk beantwoord?