Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Lees hier alles over het Coronavirus
Wijnholds Optiek
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg
« Terug naar overzicht

Onderzoekcentrum Wijnholds Optiek

 

Ondanks een smaakvolle brillencollectie en de uitgebreide mogelijkheden in contactlenzen, horen de optometristen van Wijnholds Optiek regelmatig: “Wat zou ik graag goed zien zonder bril of lenzen”.. 
Een manier om dit te bereiken is brilvervangende chirurgie zoals een ooglaserbehandeling of lensvervanging. Door een intensieve samenwerking met Eyescan, een toonaangevende kliniek op het gebied van refractiechirurgie, kunnen mensen hiervoor nu ook bij Wijnholds Optiek terecht. De optometristen van Wijnholds Optiek verzorgen het uitgebreide vooronderzoek en de nacontroles in Twello terwijl een oogarts van Eyescan de behandeling uitvoert. Zij hebben hiervoor speciaal een extra opleiding gevolgd.

Wijnholds Optiek is een jong optiekbedrijf in het hart van Twello, dat staat voor kwaliteit in oogzorg en de nieuwste brilmode. Door onze opleidingen en ervaring kunnen we u van een eerlijk advies voorzien, gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Heeft u vragen, oogklachten of wilt u een nieuwe bril of lenzen, loop dan gerust vrijblijvend eens binnen of maak een afspraak.

Wij zijn altijd bereikbaar. Uw vraag persoonlijk beantwoord?