Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Lees hier alles over het Coronavirus
Over Eyescan
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg

Eyescan staat voor veilige oogzorg met korte toegangstijden

Wij hebben als missie, efficiënte en adequate oogzorg te leveren op het hoogste kwaliteitsniveau. Zo zijn wij in staat al jaren één van de beste oogheelkundige klinieken in Nederland te zijn. U kunt bij ons terecht voor nagenoeg alle oogaandoeningen. Middels de afspraken die wij hebben met alle zorgverzekeraars worden alle behandelingen bij onze oogzorgklinieken vergoed.

 • 9073306.veonet-logo-rgb-blue.svg

  Eyescan onderdeel van de veonet-groep

  De veonet-groep verenigt toonaangevende oogheelkundige zorgverleners in Europa.

  Lees meer over Eyescan onderdeel van de veonet-groep »
 • ZHA_-_Binnen_-_BB2A8603.jpg

  Klinieken

  Bij Eyescan kunt u terecht voor alle zorg rondom uw ogen. Wanneer een huisarts of optometrist u heeft doorverwezen naar de oogarts, dan kunt u terecht in één van onze oogzorgklinieken. Wilt u graag van uw bril af, dan kunt u terecht in onze ooglaserkliniek of kliniek voor brilvervangende chirurgie.

  Lees meer over Klinieken »
 • Drs._J.J.G._Beerthuizen_-_Oogarts_Visie_RKZ-_BB2A8975.jpg

  Specialisten

  Dagelijks werken onze specialisten met veel plezier en betrokkenheid aan het oplossen van vele oogaandoeningen. Wilt u weten welke oogarts of andere specialist u gaat helpen? Bekijk dan ons overzicht. 

  Lees meer over Specialisten »
 • eyescan-vooronderzoek.jpg

  Optiekzaken

  Om erachter te komen of u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling of implantlens hoeft u niet naar onze kliniek te komen. U kunt naar een Eyescan Onderzoekcentrum bij u in de buurt gaan. Wij werken namelijk samen met onderstaande Onderzoekcentra in Nederland. Dit zijn optiekzaken die door ons zijn opgeleid om de complete begeleiding voor-, tijdens en na het behandeltraject te verzorgen. 

  Lees meer over Optiekzaken »
 • AMARIS_1050RS_RED_CMYK_300dpi.jpg

  Apparatuur

  Bij een kliniek moet u een goed gevoel hebben. Uiteraard wilt u behandeld worden met de beste apparatuur in een door de inspectie gecontroleerde operatiekamer. Maar na de aanschaf van een apparaat houdt het niet op. Even belangrijk zijn onderhoudscontracten en regelmatige controles. Alleen op die manier borg je de veiligheid van medische apparaten in een oogkliniek.

  Lees meer over Apparatuur »
 • ZKN2.jpg

  Algemene voorwaarden

  Alle Eyescan klinieken zijn lid van het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland). Daarom werken wij ook met de algemene voorwaarden van het ZKN. Deze zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfregulerings- overleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad en zijn per 1 april 2008 in werking getreden. De CZ stelt het op prijs dat dit bij een citaat uit deze Algemene Voorwaarden wordt vermeld.

  Lees meer over Algemene voorwaarden »
Wij zijn altijd bereikbaar. Uw vraag persoonlijk beantwoord?