Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
drs. C.A.E. Eenhorst
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg
« Terug naar overzicht
8552366.Eenhorst.jpg

drs. C.A.E. Eenhorst

Oogarts

BIG-nummer: 49063482501

drs. Christine Eenhorst studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Utrecht. Zij specialiseerde zich in het Oogziekenhuis Rotterdam tot oogarts. Daarna heeft zij zich verder gespecialiseerd in de oogkas-, traanweg- en ooglidchirurgie. Eerst middels een fellowship in het Oogziekenhuis te Rotterdam en daarna volgde zij fellowships in Londen bij dr. J. Olver en bij dr. N. Joshi, vooraanstaande mensen in de traanweg- en ooglidchirurgie. In 2012-2014 werkte drs. Christine Eenhorst als oogarts met aandachtsgebied traanweg- en ooglidchirurgie in het Flevoziekenhuis Almere.

Sinds 2013 is drs. Eenhorst werkzaam op het gebied van oogkas-, traanweg- en ooglidchirurg in het Universitair Medisch Centrum Utrecht en staflid oogheelkunde. Tevens is zij werkzaam als oculoplastisch chirurg voor specialistische en esthetische ooglidzorg in het ZHA Eyescan te Amstelveen en in Eyescan Oogzorkliniek Visie te Utrecht.

Als bestuurslid van de Nederlandse Stichting Esthetische Geneeskunde bepaalt drs. Eenhorst mede de richtlijnen voor cosmetische aangezichtschirurgie in Nederland.

Opleiding

Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit in Utrecht

Aandachtsgebieden

  • Traanwegchirurgie
  • Ooglidchirurgie

Lidmaatschappen

  • Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG)
  • European Society for Ophthalmic Plastic Surgery
  • Dutch Orbital/Oculoplastic Society
Wij zijn altijd bereikbaar Uw vraag persoonlijk beantwoord?