Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Lees hier alles over het Coronavirus
Drs. K. Allali
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg
« Terug naar overzicht
9070493.Drs._K._Allali_-_Oogarts_BvC.jpg

Drs. K. Allali

Oogarts

BIG-nummer: 09917599001

Ik heb mijn opleiding tot arts gedaan aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hier raakte ik gefascineerd door de oogheelkunde. Onder leiding van professor Ringens maakte ik films over oogheelkunde. Daarnaast was ik in het Westfriesgasthuis in Hoorn onder leiding van dokter Rijneveld verantwoordelijk voor de registratie van hoornvliestransplantaties.

In 2013 ben ik gestart met de specialisatie tot oogarts in het Universitair Medisch Centrum Utrecht onder leiding van professor Imhof. Hier heb ik mij verder ontwikkeld in aandoeningen van het netvlies en in de complexere staaroperaties. In 2018 behaalde ik het prestigieuze Europese examen in Parijs. Daarmee werd ik lid van de European Board of Ophthalmology.

Sinds 2018 werk ik in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Daar behandel ik met name patiënten met netvliesafwijkingen, zoals diabetes en maculadegeneratie. Ook opereer ik patiënten die staar hebben. Verder is het implanteren van speciale lenzen (multifocale lenzen en torische lenzen) een van mijn subspecialisaties.

Opleiding

Studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, specialisatie tot oogarts in het UMC Utrecht.

Aandachtsgebieden

  • Cataract (staaroperaties)
  • Refractiechirurgie; ooglaseren, voorzetlenzen, vervanglenzen
  • Macula degeneratie
  • Medische retina
Wij zijn altijd bereikbaar. Uw vraag persoonlijk beantwoord?