Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Lees hier alles over het Coronavirus
RKZ Eyescan Oogzorgkliniek
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg
« Terug naar overzicht

Welkom bij RKZ Eyescan Oogzorgkliniek

RKZ Eyescan Oogzorgkliniek is gevestigd naast het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. In onze kliniek kunt u terecht voor de behandeling van allerlei soorten oogaandoeningen. Denk hierbij aan staar, maculadegeneratie of glaucoom, maar bijvoorbeeld ook aan rijbewijskeuringen en keratoconus.

Wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars. U kunt betaald parkeren (€ 0,50 per half uur) op het parkeerterrein aan de Vondellaan of gratis bij de voormalige personeelsflat aan de Beeckzanglaan, nabij het NOVA college. De loopafstand naar de kliniek is dan ongeveer vijf minuten. Voor een bezoek aan onze oogzorgkliniek heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist nodig. Als u de eerste keer onze kliniek bezoekt neemt u dan uw zorgpas en een geldig identiteitsbewijs mee. Ook kinderen dienen zich altijd te legitimeren.

  • RKZ_-_Buiten_-_BB2A8983.jpg
  • RKZ_-_Binnen_-_BB2A8961.jpg
  • RKZ_-_Binnen_-_BB2A8963.jpg

Team van medisch specialisten

Ons team van oogartsen, optometristen, orthoptisten, TOA's, OK-verpleegkundigen, doktersassistenten en anesthesiemedewerkers helpt u met veel aandacht bij de behandeling van uw oogaandoening. Bekijk welke specialisten werkzaam zijn in onze kliniek.

Ons team

Oogarts

Kliniekmanager

Inzichtelijke toegangstijden

Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te helpen. In iedere kliniek hebben wij korte toegangstijden, wij streven ernaar om ook de toegangstijden voor operaties/behandelingen op onze locaties zo kort mogelijk te houden. Een actueel overzicht van de toegangstijden kunt u hier vinden. 

Bij spoedafspraken kunt u altijd binnen 24 uur terecht.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Vul dan het formulier in via onderstaande afspraakbutton. Bellen kan ook via 088-1111 980 of stuur een e-mail naar rkz@eyescan.nl.

Afspraak maken

Wij zijn altijd bereikbaar. Uw vraag persoonlijk beantwoord?