De specialisten in veilige oogzorg

Bij Eyescan weten we dat ieder oog uniek is. Daarom streven we bij iedere patiënt naar de best mogelijke zichtoplossing. Onze specialisten hebben ieder hun eigen specialisatie en met elkaar zijn wij in staat om alle oogheelkundige zorg onder één dak aan te bieden. Om deze deskundigheid te waarborgen, werken we alleen met de beste en meest innovatieve apparatuur op het gebied van oogzorg. Daarnaast zijn onze toegangstijden kort, zodat je zo snel mogelijk bij ons terecht kan.

Eyescan heeft afspraken met alle zorgverzekeraars. Valt de behandeling onder algemene oogheelkunde dan wordt het dus volledig vergoed na verwijzing door de huisarts of een medisch specialist en bij een medische indicatie. Houd hierbij wel rekening met je eigen risico. Plastische ingrepen die geen medisch karakter hebben worden niet volledig vergoed.

Kom je voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie met als doel brilonafhankelijkheid dan is er geen volledige vergoeding. Lees hier meer over de kosten en vergoedingen.

Onderdeel van veonet

Eyescan is onderdeel van de veonet groep, deze verenigt toonaangevende oogheelkundige zorgverleners in Europa. Het vormt een internationaal netwerk van meer dan 210 klinieken in vier landen die samen jaarlijks meer dan 1,3 miljoen patiënten bedienen. Veonet is actief in vier Europese sleutelmarkten via gevestigde lokale dochterondernemingen met sterke nationale merken: Duitsland (Ober Scharrer Gruppe – OSG), Nederland (Eyescan), Zwitserland (VISTA), het Verenigd Koninkrijk (SpaMedica) en Spanje (Miranza). Alle werkmaatschappijen worden erkend als kwaliteits- en marktleider in hun respectievelijke regio’s.

Lees meer over veonet op de internationale website.

Momenteel is dokter Aberkan oogarts bij Eyescan Hoofddorp

drs. R. Aberkan
Hoofddorp
Lees meer

Bilal Amghar is sinds januari 2020 oogarts

drs. B. Amghar
Hoofddorp
Lees meer

drs. Anker is werkzaam bij het Retina Operatiecentrum

drs. L.C. Anker
Utrecht Retina Operatiecentrum
Lees meer

Sinds 2004 is drs. Beerthuizen werkzaam in Beverwijk en Utrecht

drs. J.J.G. Beerthuizen
Beverwijk
Lees meer

In 2021 heeft zij met goed gevolg het examen van de European Board of Ophthalmology afgelegd

dr. G.H.S. Buitendijk
Wassenaar
Lees meer

Ron Boukes studeerde geneeskunde aan de VU te Amsterdam

dr. R.J. Boukes
Hoogeveen
Lees meer

“Het is heel dankbaar werk, want de staaroperatie is pijnloos en levert snel resultaat op”

drs. M.D. Bouwens
Ede Utrecht
Lees meer

Oogarts Brekelmans is gespecialiseerd in staaroperaties

dr. J. Brekelmans
Sittard-Geleen
Lees meer

Blijf op de hoogte