De specialisten in veilige oogzorg

Bij Eyescan weten we dat ieder oog uniek is. Daarom streven we bij iedere patiënt naar de best mogelijke zichtoplossing. Onze specialisten hebben ieder hun eigen specialisatie en met elkaar zijn wij in staat om alle oogheelkundig zorg onder één dak aan te bieden. Om deze deskundigheid te waarborgen, werken we alleen met de beste en meest innovatieve apparatuur op het gebied van oogzorg. Daarnaast zijn onze toegangstijden kort, zodat je zo snel mogelijk bij ons terecht kan.

Eyescan heeft afspraken met alle zorgverzekeraars. Valt de behandeling onder algemene oogheelkunde dan wordt het dus volledig vergoed na verwijzing door uw huisarts of een medisch specialist en bij een medische indicatie. Houdt u hierbij wel rekening met uw eigen risico. Plastische ingrepen die geen medisch karakter hebben worden niet volledig vergoed.

Komt u voor een ooglaserbehandeling of lensimplantatie met als doel brilonafhankelijkheid dan is er geen volledige vergoeding. Lees hier meer over de kosten en vergoedingen.

Onderdeel van veonet

Eyescan is onderdeel van de veonet groep, deze verenigt toonaangevende oogheelkundige zorgverleners in Europa.Het vormt een internationaal netwerk van meer dan 150 klinieken in vier landen die samen jaarlijks meer dan 1,2 miljoen patiënten bedienen. veonet is actief in vier Europese sleutelmarkten via gevestigde lokale dochterondernemingen met sterke nationale merken: Duitsland (Ober Scharrer Gruppe – OSG), Nederland (eyescan), Zwitserland (VISTA) en het Verenigd Koninkrijk (SpaMedica). Alle werkmaatschappijen worden erkend als kwaliteits- en marktleider in hun respectievelijke regio’s.

Lees meer over veonet op de internationale website.

drs. J.J.G.-Beerthuizen

Sinds 2004 werkzaam in Beverwijk en Utrecht.

drs. J.J.G. Beerthuizen
Beverwijk
Lees meer
Gabrielle Buitendijk

Van 2014 tot 2019 volgde zij de specialisatie tot oogarts aan het Erasmus MC.

dr. G. Buitendijk
Wassenaar
Lees meer

“Kwaliteit van leven en zelfstandigheid wordt voor een groot gedeelte bepaald door goed (blijven) zien.”

dr. Z.F.H.M. Boonman
Hoofddorp
Lees meer

“Het is heel dankbaar werk, want de staaroperatie is pijnloos en levert snel resultaat op.”

drs. M.D. Bouwens
Utrecht
Lees meer

“Er waren dagen bij dat ik twintig patiënten in de ochtend zag! Mede daardoor heb ik mijn chirurgische vaardigheden sterk kunnen ontwikkelen.”

drs. A.M.A. (Al) Dulaimi
Hoogeveen
Lees meer

Zij specialiseerde zich in het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ (UMC+) tot oogarts.

dr. F. Edelman-Safiruddin
Heerlen
Lees meer

drs. Eijpe is algemeen oogarts en gespecialiseerd in staaroperatie.

drs. A.A. Eijpe
Amstelveen
Lees meer

Algemeen oogarts met speciale interesse in voorsegmentchirurgie

drs. B.A.J. Eneman
Heerlen
Lees meer

Blijf op de hoogte

Akkoord(Vereist)