Ben je niet tevreden?

Al onze medewerkers binnen Eyescan schenken veel aandacht aan de kwaliteit van de zorg en proberen je zo goed mogelijk te informeren. Ben je niet tevreden of er zijn zaken die je als onjuist of onterecht heeft ervaren dan zoeken we naar een passende oplossing.

Wij zoeken naar een oplossing!

Menselijke fouten, vergissingen of onduidelijkheden kunnen onverhoopt voorkomen. Wellicht voel je je onvoldoende begrepen voor, tijdens of na een behandeling. Dat willen wij graag van je weten, want daar kunnen wij van leren en daarmee de zorg verbeteren.

Bespreken met direct betrokkene

Het bespreken van uw klacht met de direct betrokkene heeft in de praktijk verreweg de meeste voordelen. In de meeste gevallen worden problemen dan direct opgelost. Dit is echter niet altijd makkelijk. Geef bij de aanmeldbalie aan dat je klacht wilt bespreken.  Mocht dit niet lukken dat is de volgende stap het indienen van de klacht bij de klachtenfunctionaris.

Klacht indienen bij de klachtenfunctionaris

Let er bij het indienen van jouw klacht op dat je de juiste vestiging kiest. Na het ontvangen van de klacht nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

zoals op identiteitsbewijs
Hiermee mogen wij in ons systeem kijken of u al klant bent.
Akkoord(Vereist)