Ooglaseren & lensimplantatie

Wil jij ook genieten van de ultieme vrijheid van een leven zonder bril of contactlenzen? Onze medisch specialisten kunnen jouw ogen zo corrigeren dat hulpmiddelen niet of vrijwel niet meer nodig zijn. Afhankelijk van je leeftijd, eigenschappen van je oog en je wensen wordt gekeken welke behandeling de beste oplossing is.

18-50 jaar | De bekendste

Ooglaseren

Ooglaseren is een techniek waarbij met behulp van een laserstraal de kromming van jouw hoornvlies wordt gecorrigeerd, precies zo dat het beeld weer scherp op je netvlies valt.

Doordat Eyescan een breed aanbod van uitsluitend de allerbeste ooglaserbehandelingen aanbiedt, kunnen wij altijd de methode toepassen die het beste past bij jouw ogen en wensen past.

Ooglaseren

18-55 jaar | Permanente contactlens

Voorzetlenzen

Niet ieder oog is geschikt voor een ooglaserbehandeling. Als jouw sterkte of cilinderafwijking te groot is, is een voorzetlens een aantrekkelijk alternatief.

Het is vergelijkbaar met een contactlens die permanent in je oog wordt geplaatst. Op deze manier worden jouw ogen permanent nauwkeurig gecorrigeerd en heb je dus geen bril of contactlenzen meer nodig.

Voorzetlenzen

50+ | De multifocale oplossing

Vervanglenzen

Wanneer je boven de 50 jaar bent zijn er vaak ook leesklachten of is er sprake van verslechterd zicht. Hiervoor draag je dan bijvoorbeeld een multifocale bril of moet je vaak een nieuwe bril vanwege wisselde sterktes. Dan zijn vervanglenzen een goede oplossing. De procedure hiervan is hetzelfde als die van een staaroperatie alleen laat je dan lenzen plaatsen die ook zorgen voor brilonafhankelijkheid.

Vervanglenzen