Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Lees hier alles over het Coronavirus
Specialisten
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg

Onze specialisten

Dagelijks werken onze specialisten met veel plezier en betrokkenheid aan het oplossen van vele oogaandoeningen. Wilt u weten welke oogarts of andere specialist u gaat helpen? Bekijk dan ons overzicht. 

Oogarts

Onze oogartsen onderzoeken en behandelen oogklachten, oogziektes en oogafwijkingen. De aandoeningen die het meest voorkomen zijn: staar (cataract), hoge oogdruk (glaucoom), ooglidaandoeningen, slijtage van het netvlies (maculadegeneratie) en netvliesproblemen als gevolg van diabetes. Na het onderzoek stelt de oogarts de diagnose vast en bespreekt met u de eventuele behandeling.

Physician Assistant

De PA is geen arts, maar een medisch opgeleide zorgverlener die zelfstandig taken van een arts overneemt binnen een specifiek aandachtsgebied. In onze kliniek behandelt en begeleidt de PA zelfstandig patiënten. Er is een goede overlegstructuur en een nauwe samenwerking met de oogartsen.

Kliniekmanager

Elke Eyescankliniek heeft een kliniekmanager die verantwoordelijk is voor de dagelijkse aansturing. De kliniekmanager zorgt ervoor dat de kwaliteit van de zorg gewaarborgd is, er veilig gewerkt wordt en onze patiënten en cliënten tevreden naar huis gaan. 

 

Wij zijn altijd bereikbaar. Uw vraag persoonlijk beantwoord?