drs. G. Muizebelt

“Het zicht is voor de mens erg belangrijk, als je ervoor kan zorgen dan iemand beter gaat zien, zijn de meeste patiënten tevreden en geeft je dat veel voldoening.”

BIG nummer: 39916333301

Ik heb voor de oogheelkunde gekozen vanwege het feit dat dit een veelzijdig vak is. Zowel diagnostisch als chirurgisch zijn er continue ontwikkelingen gaande wat het werk ook zo veelzijdig maakt. Dat je zowel het gesprek, de diagnostiek en de behandeling veelal zelf doet is voor mijzelf erg prettig werken, je bent niet afhankelijk van bloed of radiologisch onderzoek.

Tijdens de opleiding tot oogarts in het Oogziekenhuis te Rotterdam was het voor mij duidelijk dat ik graag het vak in de breedte wil blijven uitoefenen en me met name toeleg op staaroperaties en retinale aandoeningen.

Het zicht is voor de mens erg belangrijk, als je ervoor kan zorgen dan iemand beter gaat zien, zijn de meeste patiënten tevreden en geeft je dat veel voldoening. Ik vind het belangrijk om met de patiënt te kijken naar de beste behandeling en dat hij/zij zich op een fijne manier behandeld voelt!

Aandachtsgebieden

  • Staar (cataract)
  • Medische Retina