Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Lees hier alles over het Coronavirus
Eyescan Oogzorgkliniek Amstelveen
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg
« Terug naar overzicht

Welkom bij Eyescan Amstelveen

Eyescan Amstelveen is gevestigd tegenover het Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen. In onze kliniek kunt u terecht voor de behandeling van allerlei soorten oogaandoeningen. Denk hierbij aan staar, maculadegeneratie of glaucoom, maar bijvoorbeeld ook aan cosmetische chirurgie rondom het oog.

Tevens kunt u bij ons voor operaties aan het netvlies en glasvocht geholpen worden door het team van het Retina Operatie Centrum.

Wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars. U vindt onze kliniek in het Amstelring gebouw op de tweede etage. Parkeren op het terrein bij de kliniek is gratis, na validatie van het inrijkaartje bij de receptie kunt u gratis uitrijden. Bij het ziekenhuis Amstelland is betaald parkeren. 

Voor een bezoek aan onze oogzorgkliniek heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist nodig. Als u de eerste keer onze kliniek bezoekt neemt u dan uw zorgpas en een geldig identiteitsbewijs mee. Ook kinderen dienen zich altijd te legitimeren.

  • ZHA_-_Buiten_-_BB2A8708.jpg
  • ZHA_-_Binnen_-_BB2A8604.jpg
  • ZHA_-_Binnen_-_BB2A8615.jpg

Team van medisch specialisten

Ons team van oogartsen, optometristen, orthoptisten, TOA's, OK-verpleegkundigen en anesthesisten helpt u met veel aandacht bij de behandeling van uw oogaandoening. Bekijk welke specialisten werkzaam zijn in onze kliniek.

Ons team

Kliniekmanager

Oogarts

Inzichtelijke toegangstijden

Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te helpen. In iedere kliniek hebben wij korte toegangstijden, wij streven ernaar om ook de toegangstijden voor operaties/behandelingen op onze locaties zo kort mogelijk te houden. Een actueel overzicht van de toegangstijden kunt u hier vinden. 

Bij spoedafspraken kunt u altijd binnen 24 uur terecht.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? ZHA Eyescan levert oogheelkundige zorg aan patiënten uit het verzorgingsgebied Amstelland. Hieronder vallen de gemeentes Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Aalsmeer, Ouder Amstel  en de Ronde Venen. Gezien de toenemende zorgvraag is er een lange toegangstijd voor het poliklinische spreekuur. Patiënten wonende buiten ons verzorgingsgebied wordt derhalve verzocht een afspraak elders te maken.

Vul dan het formulier in via onderstaande afspraakbutton. Bellen kan ook via 088-1111 970 of stuur een e-mail naar amstelland@eyescan.nl.

Afspraak maken

Wij zijn altijd bereikbaar. Uw vraag persoonlijk beantwoord?