Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
ZHA Eyescan Oogzorgkliniek
8707203.eyescan-tijd-voor-uw-ogen-1.jpg
« Terug naar overzicht

Welkom bij ZHA Eyescan

ZHA Eyescan Oogzorgkliniek is gevestigd tegenover het Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen. In onze kliniek kunt u terecht voor de behandeling van allerlei soorten oogaandoeningen. Denk hierbij aan staar, maculadegeneratie of glaucoom, maar bijvoorbeeld ook aan cosmetische chirurgie rondom het oog.

Tevens kunt u bij ons voor operaties aan het netvlies en glasvocht geholpen worden door dr. Pieter van den Biesen van het Retina Operatiecentrum.

Wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars. U vindt onze kliniek in het Amstelring gebouw op de tweede etage. Parkeren op het terrein bij de kliniek is gratis, na validatie van het inrijkaartje bij de receptie kunt u gratis uitrijden. Bij het ziekenhuis Amstelland is betaald parkeren. 

Voor een bezoek aan onze oogzorgkliniek heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist nodig. Als u de eerste keer onze kliniek bezoekt neemt u dan uw zorgpas en een geldig identiteitsbewijs mee. Ook kinderen dienen zich altijd te legitimeren.

  • ZHA_-_Buiten_-_BB2A8708.jpg
  • ZHA_-_Binnen_-_BB2A8604.jpg
  • ZHA_-_Binnen_-_BB2A8615.jpg

Team van medisch specialisten

Ons team van oogartsen, optometristen, orthoptisten, TOA's, OK-verpleegkundigen en anesthesisten helpt u met veel aandacht bij de behandeling van uw oogaandoening. Bekijk welke specialisten werkzaam zijn in onze kliniek.

Ons team

Kliniekmanager

Oogarts

Inzichtelijke toegangstijden

Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te helpen. In iedere kliniek hebben wij korte toegangstijden, wij streven ernaar om ook de toegangstijden voor operaties/behandelingen op onze locaties zo kort mogelijk te houden. Een actueel overzicht van de toegangstijden kunt u hier vinden. 

Bij spoedafspraken kunt u altijd binnen 24 uur terecht.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Vul dan het formulier in via onderstaande afspraakbutton. Bellen kan ook via 088-1111 970 of stuur een e-mail naar amstelland@eyescan.nl.

Afspraak maken

Wij zijn altijd bereikbaar Uw vraag persoonlijk beantwoord?