Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Lees hier alles over het Coronavirus
Zuyderland Eyescan Oogzorgkliniek
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg
« Terug naar overzicht

Welkom bij Zuyderland Eyescan Oogzorgkliniek Limburg

Zuyderland Eyescan Oogzorgkliniek Limburg is gevestigd op de 4e etage van de zorgboulevard in het Zuyderland Ziekenhuis in Sittard-Geleen. In onze kliniek kunt u terecht voor de behandeling van allerlei soorten oogaandoeningen. Denk hierbij aan staar, maculadegeneratie of glaucoom, maar bijvoorbeeld ook aan rijbewijskeuringen en keratocunus.

Wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars. Parkeren is mogelijk tegen betaling in de parkeerplaats van het ziekenhuis. Voor een bezoek aan onze kliniek heeft u een verwijsbrief nodig. Als u de eerste keer onze kliniek bezoekt neemt u dan uw zorgpas en een geldig identiteitsbewijs mee. Ook kinderen dienen zich altijd te legitimeren.

  • Zuyderland_-_Buiten-_BB2A8717.jpg
  • Zuyderland_Eyescan_Oogzorgkliniek_binnen.JPG

Team van medisch specialisten

Ons team van oogartsen, optometristen, orthoptisten, TOA's, OK-verpleegkundigen en anesthesisten helpt u met veel aandacht bij de behandeling van uw oogaandoening. Bekijk welke specialisten werkzaam zijn in onze kliniek.

Ons team

Oogarts

Kliniekmanager

Inzichtelijke toegangstijden

Onze toegangstijden liggen gemiddeld tussen de 1-3 weken voor de intake en 3-6 weken voor een behandeling. Voor spoedeisende hulp kunt u direct terecht.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Vul dan het formulier in via onderstaande afspraakbutton. Bellen kan ook via 088-1111 960 of stuur een e-mail naar sittard@eyescan.nl.

Afspraak maken

Wij zijn altijd bereikbaar. Uw vraag persoonlijk beantwoord?