Lasik behandeling – april 2021

De ervaring van Jennifer

”Zo’n 4 jaar lang had ik een bril nodig, die ik bijna nooit op had. Vooral omdat ik het persoonlijk niet mooi vond om een bril te dragen. Hierdoor zat ik elke avond met hoofdpijn thuis. Totdat ik door een vriendin werd geattendeerd over het laseren van mijn ogen en dat leek mij heel fijn.”

Na het vooronderzoek bleek Jennifer geschikt te zijn voor de Lasik behandeling. Lees hieronder haar verhaal.

”Ondanks de toch wel intense behandeling zou ik het zeker nog eens ondergaan, want het heeft mijn leven zoveel mooier gemaakt.”

Lasik behandeling

”Ik heb niet getwijfeld over de behandeling, omdat een vriendin zo enthousiast erover was wist ik dat ik dat ook wilde. Wel was ik best angstig. Online bekeek ik een filmpje over hoe de behandeling zou verlopen en dat was best wel intens. Al moet ik zeggen dat het tijdens de behandeling wel handig was dat ik wist wat er ging gebeuren. Maar tijdens de behandeling werd ook heel duidelijk verteld wat er werd gedaan. Ook de kosten waren geen punt. Ik vind mijzelf nog jong en had bedacht dat als ik eens in de twee jaar een nieuwe bril zou kopen, het ongeveer op hetzelfde zou uitkomen of misschien wel voordeliger.

De dag na de behandeling was mijn zicht direct al 125%! Voor de behandeling was dit 65%. Elke dag dat ik opsta en alles zie is geweldig. Vooral bij het autorijden kan ik alles duidelijk zien. Het prettigst van de behandeling was hoe kort het duurde en het resultaat na één dag. Ook de nazorg was echt prima.

Ondanks de toch wel intense behandeling zou ik het zeker nog eens ondergaan, want het heeft mijn leven zoveel mooier gemaakt. Ik kan alles goed zien en heb geen hoofdpijn meer.”