Wat vinden onze klanten?

Ongeveer 80% van de bril- en contactlensdragers is geschikt voor een behandeling. Wij begrijpen dat dit best spannend kan zijn. Daarom is het prettig om ervaringen van anderen te lezen. Lees de persoonlijke verhalen van een aantal van onze cliënten met een laserbehandeling hieronder.

Jennifer – Lasik

”Ondanks de intense behandeling zou ik het zeker nog eens ondergaan. Het heeft mijn leven zoveel mooier gemaakt”

Via een vriendin kwam Jennifer Ros bij Eyescan terecht. Een bril dragen was voor haar geen optie, omdat zij dit niet mooi vond staan. Na de Lasik behandeling hoeft Jennifer nooit meer na te denken over het dragen van een bril.

Lees het verhaal van Jennifer

Roy – Lasik

”Na de behandeling is mijn zicht zelfs beter dan toen ik nog lenzen droeg”

Roy Zuijderwijk kwam bij Eyescan terecht, omdat hij graag van zijn contactlenzen af wilde komen. Na een uitgebreid vooronderzoek is hij behandeld met de Lasik-methode. Onze medisch specialisten hebben zijn ogen zo gecorrigeerd dat hulpmiddelen niet meer nodig zijn.

Lees het verhaal van Roy

Maichel – Lasik

”Tijdens het surfen zie ik de pier van Scheveningen weer scherp”

Maichel van Nauta Lemke is dankzij Eyescan van zijn min-sterkte af. In december 2020 heeft hij de Lasik behandeling gehad en is hier erg tevreden mee. Lees hier hoe hij van gedoe met contactlenzen en een bril naar een leven zonder correctie ging.

Lees het verhaal van Maichel

Noël – PRK

”Straks kan ik m’n pa weer zien zitten op de tribune. Dat is wel fijne support”

Judoka Noël van ’t End bracht een bezoek aan Eyescan voor een ooglaserbehandeling. Uiteindelijk is Noël behandeld met de Lasek(PRK)-methode in september 2021. We spraken hem na het vooronderzoek over zijn overweging voor een ooglaserbehandeling.

Lees het verhaal van Noël