Lasik behandeling – januari 2020

De ervaring van Roy

Roy Zuijderwijk is in januari 2020 behandeld met de Lasik-methode.

Roy volgt momenteel de opleiding tot piloot en zeker bij dat beroep is goed zicht cruciaal. Daarnaast draag je als vliegenier vaak een zonnebril en draagt de droge lucht in een cockpit niet bij aan het comfortabel dragen van contactlenzen. Zo wilde Roy dan ook graag van zijn contactlenzen af en kwam hij terecht bij Eyescan.  Hij kan scherp zien in de verte en tegelijkertijd de details in de cockpit zien zonder belemmeringen!

Wil jij ook genieten van de ultieme vrijheid van een leven zonder bril of contactlenzen?

Lees hieronder het verhaal van Roy en zet de eerste stap!

”Al vanaf jonge leeftijd heb ik lenzen gehad. De laatste jaren met steeds meer irritatie van hooikoortsklachten en droge ogen. Via mijn partner ben ik gewezen op de laserbehandeling bij Eyescan. Na afronding van de positieve vooronderzoeken heb ik in januari 2020 de laserbehandeling ondergaan.”

Lasik behandeling

Na het vooronderzoek bleek Roy geschikt voor meerdere behandelmethode.

”Ik heb gekozen voor de Lasik behandeling gezien de korte hersteltijd. Dit is achteraf ook zo gebleken omdat ik de volgende dag na de behandeling zonder enige pijn en goed zicht, zelf naar de kliniek reed voor de nacontrole. Bij de nacontroles bleek dat de laserbehandeling zeer goed is verlopen en mijn zicht zelfs beter is geworden dan bij het dragen van contactlenzen.”

Terugblik

Hoe kijk je terug op de behandeling bij Eyescan?

”Nu, een ruime tijd later ben ik nog steeds erg tevreden met het resultaat en had ik dit achteraf gezien veel eerder moeten doen. De begeleiding bij het hele traject bij Eyescan is erg prettig. Alle medewerkers nemen de tijd voor je en leggen alles rustig uit zodat je zonder angst de behandeling ondergaat.”