Lasik behandeling – december 2020

De ervaring van Maichel

Maichel van Nauta Lemke is in december 2020 behandeld met de Lasik-methode. Na een uitgebreid vooronderzoek was de conclusie dat zijn ogen in aanmerking komen voor verschillende soorten laserbehandelingen. Nu is hij dankzij Eyescan van zijn min-sterkte af.

Wil jij ook genieten van de ultieme vrijheid van een leven zonder bril of contactlenzen? Onze medisch specialisten kunnen jouw ogen zo corrigeren dat hulpmiddelen niet of vrijwel niet meer nodig zijn. Afhankelijk van je leeftijd, eigenschappen van je oog en je wensen wordt gekeken welke behandeling de beste oplossing biedt.

Lees hieronder het verhaal van Maichel.

”Voornamelijk met zwemmen en andere watersporten, maar ook tijdens het reizen hoef ik nooit meer na te denken over een bril of lenzen.”

Lasik behandeling

”Ik droeg al meer dan 12 jaar voornamelijk contactlenzen en af en toe een bril. Het leek mij heerlijk om op vakantie te kunnen gaan zonder het gedoe van een bril of lenzen. Of om te kunnen motorrijden en surfen zonder hierover na te hoeven denken. Door de positieve ervaringen van anderen kwam ik bij Eyescan terecht.

Zo heel slecht waren mijn ogen niet, dus ik vond de behandeling best spannend. Het positieve voortraject en de deskundigheid van de oogarts en de rest van het team hebben mij gerustgesteld. Ik was overtuigd van de voordelen en het plezier wat ik er aan zou hebben. Zodoende heb ik voor Lasik behandeling gekozen.

Nu, ruim één jaar later, is het resultaat nog steeds geweldig. Ik zie volledig scherp. Voornamelijk met zwemmen en andere watersporten, maar ook tijdens het reizen hoef ik nooit meer na te denken over een bril of lenzen. Het prettigst vind ik nog wel dat ik met minder zorgen en minder moeite kan reizen en geen vermoeide en geïrriteerde ogen meer heb door de contactlenzen. Als ik het nog een keer zou moeten ondergaan zou ik dat zeker doen.”