Prijsoverzicht

Wat kost een ooglaserbehandeling?

Bij Eyescan bieden we vier soorten ooglaserbehandelingen aan. Afhankelijk van de oogmetingen tijdens het vooronderzoek kiezen we samen de behandeling die het best bij je past.

Een ooglaserbehandeling wordt in Nederland gezien als cosmetische behandeling en wordt hierdoor niet vergoed door de zorgverzekering. Toch zijn er uitzonderingen, neem hierover contact op met je eigen zorgverzekering. Wél bieden wij korting op de behandelingen wanneer je aanvullend verzekerd bent.

Hieronder tref je een overzicht van de prijzen van onze ooglaserbehandelingen. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit overzicht, neem dan contact met ons op.

Ooglaserbehandeling twee ogen

ReLEx SMILE   € 3.510,-   Alleen mogelijk in Groningen
LASIK   € 2.992,50   Meest toegepast
TransPRK   € 2.565,-
PRK   € 2.025,-

* prijzen zijn inclusief 10% korting. Dit is van toepassing wanneer je aanvullend verzekerd bent.

Standaard inbegrepen bij een behandeling

√ Inclusief volledig vooronderzoek
√ Alle controles in het eerste jaar
√ Gesprek met de oogarts
√ Garantieregeling
√ Reststerktebehandeling binnen 2 jaar

Wavefrond Guided maatwerkplan

Wanneer je last hebt van littekens op je hoornvlies, nachtblindheid, dubbelbeelden of halo’s kan dit mogelijk verbeterd worden door een Wavefront Guided maatwerkplan. Door dit maatwerk plan wordt het oogoppervlakte geëgaliseerd en gladder gemaakt, waardoor het zicht verbeterd ten opzichte van een brilcorrectie. Meerprijs van € 742,50 (voor 2 ogen).

Vergoeding vanuit het aanvullend pakket van jouw zorgverzekering?

Je kunt voor ooglaserbehandeling met als doel het vervangen van lenzen of brillen, een vergoeding krijgen vanuit jouw aanvullende zorgverzekering. Bekijk de vergoedingen per zorgverzekeraar en per aanvullend pakket.