Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Lees hier alles over het Coronavirus
Colpa Optiek
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg
« Terug naar overzicht

Onderzoekcentrum Colpa Optiek

 

Goed zicht zonder een bril of contactlenzen? Dan is een ooglaserbehandeling of lensimplantaat wellicht iets voor u. Colpa Optiek geeft u graag advies op het gebied van oogchirurgie. Of uw ogen in aanmerking komen hangt af van verschillende factoren. Aan de hand van een specialistisch vooronderzoek geven wij graag een gedegen advies en vertellen we of uw ogen geschikt zijn voor een behandeling. Besluit u eenmaal tot brilvervangende chirurgie, dan begeleiden we u van A tot Z.

Wil u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan eens een afspraak voor een vooronderzoek in onze winkel.

Bij Colpa Optiek uit Boskoop kunt u sinds 1967 uitstekend terecht voor de optimale zorg voor uw ogen. Of u nu op zoek bent naar een fraai montuur, hoogwaardige glazen, een trendy zonnebril of comfortabele contactlenzen, wij helpen u graag verder. Daarnaast staan onze specialisten klaar voor de beste oogzorg. Wij voeren optometrisch onderzoek uit met behulp van de modernste technieken, zodat wij de oorzaak van uw oogklachten uitstekend kunnen achterhalen. Tot slot zijn wij ook de juiste partner voor het verhelpen van gehoorklachten.

Kom gerust eens langs in onze winkel om onze collectie te bekijken of maak een afspraak met onze optometrist of audicien.

Wij zijn altijd bereikbaar. Uw vraag persoonlijk beantwoord?