Eyescan Oogzorgkliniek

Eyescan staat voor veilige oogzorg met korte toegangstijden

Eyescan heeft als missie, efficiënte en adequate oogzorg te leveren op het hoogste kwaliteitsniveau. Zo is Eyescan al jaren één van de beste oogheelkundige klinieken in Nederland. U kunt bij eyescan terecht voor nagenoeg alle oogaandoeningen zoals staar, aandoeningen aan het netvlies door suikerziekte of “slijtage” aan het netvlies, afwijkingen aan het hoornvlies, of hoge oogdruk. Eyescan heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars, waardoor de behandelingen worden vergoed. Eyescan biedt ook een scala aan behandelingen voor “niet verzekerde zorg”, zoals brilvervangende chirurgie en ooglidcorrecties. Op medische indicatie worden deze behandelingen soms ook vergoed.

Verantwoorde oogzorg bij u in de buurt

Eyescan heeft een landelijk oogzorgnetwerk met huisartsen, optometristen en opticiens. Patiënten kunnen door het hele land gebruik maken van dit oogzorgnetwerk. Het netwerk is opgebouwd uit een aantal regio’s. De regio’s zijn ondergebracht in een eyescan vereniging. Binnen deze Eyescan verenigingen worden regionaal afspraken gemaakt tussen alle beroepsgroepen die werkzaam zijn binnen de oogzorg. Er wordt op dit moment door eyescan gestreefd om ook de oogzorgklinieken uit te breiden naar een landelijke dekking. Voor alle regio’s geldt, dat u, de patiënt, centraal staat.

Korte toegangstijden

Eyescan werkt met een duidelijke takenschikking binnen en buiten de klinieken. Het uitgangspunt is, dat u als patiënt centraal staat. Door de efficiënte manier van werken, die uniek is Nederland, kent Eyescan korte toegangstijden.

Afspraken met alle zorgverzekeraars

Alle Eyescan Oogzorgklinieken zijn door de overheid erkend als Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC). Daardoor heeft Eyescan de status als oogziekenhuis. De behandelingen bij Eyescan Oogzorgklinieken worden door alle zorgverzekeraars vergoed. Uitgesloten zijn ooglaserbehandelingen en plastische ingrepen die geen medisch karakter hebben.