Nieuwe locatie in Ede!

08-05-2023

Op 1 mei jl. heeft Eyescan Gelderse Vallei / Retina Operatiecentrum Ede de deuren geopend. In samenwerking met het bestuur en medisch specialistisch bedrijf van Ziekenhuis Gelderse Vallei en op verzoek van de Zorgverzekeraars is er een nieuwe zorglocatie ingericht. Op deze nieuwe locatie wordt oogheelkundige zorg geboden, die is gecontracteerd bij alle zorgverzekeraars.

De locatie voorziet in een ruime oogpolikliniek en een operatieafdeling. Naast alle reguliere oogzorg vinden er netvliesoperaties plaats (electief en urgent). Ook orthoptische zorg is aanwezig en zijn onze optometristen beschikbaar voor specifieke verwijsdiagnosen waarvoor de oogarts niet direct noodzakelijk is.

Eyescan

Complexe oogzorg maken wij toegankelijk. Dagelijks behandelen wij uiteenlopende oogaandoeningen en helpen we honderden mensen bij het vinden van een passende zichtoplossing. Denk hierbij aan staaroperaties, glaucoom, maculadegeneratie, diabetisch retinopathie, rijbewijskeuringen en kinderen met zichtklachten. Door oogzorg efficiënt in te richten houden we de toegangstijd kort en is er tijd voor persoonlijke aandacht.

Eyescan heeft verspreid over Nederland meerdere oogheelkundige klinieken. Van algemene
oogheelkundige zorg, glasvocht- en netvliesoperaties tot Brilvervangende Chirurgie (ooglaseren en lensimplantatie). Onze oogartsen hebben ieder hun eigen

Contactgegevens

Eyescan Gelderse Vallei
Pascalstraat 21, 6716 VE Ede

Tel. 088-1111 905
ede@eyescan.nl

Vraag het aan onze expert

Niet gevonden wat je zocht? Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.