Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Eyescan Oogzorgkliniek Visie
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg
« Terug naar overzicht

Welkom bij Eyescan Oogzorgkliniek Visie

Eyescan Oogzorgkliniek Visie is gevestigd aan de rand van Utrecht. In onze kliniek kunt u terecht voor de behandeling van allerlei soorten oogaandoeningen. Denk hierbij aan staar, maculadegeneratie of glaucoom, maar bijvoorbeeld ook aan rijbewijskeuringen, cosmetische chirurgie rondom het oog en ooglid- en traanwegoperaties.

Wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars. U kunt gratis parkeren aan de achterzijde van ons pand. Voor een bezoek aan onze oogzorgkliniek heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist nodig. Als u de eerste keer onze kliniek bezoekt neemt u dan uw zorgpas en een geldig identiteitsbewijs mee. Ook kinderen dienen zich altijd te legitimeren.

  • KWL_-_Buiten_-IMG_7371.jpg
  • Visie_Binnen_-_IMG_7311.jpg

Team van medisch specialisten

Ons team van oogartsen, optometristen, orthoptisten, TOA's, OK-verpleegkundigen, doktersassistenten en anesthesiemedewerkers helpt u met veel aandacht bij de behandeling van uw oogaandoening. Bekijk welke specialisten werkzaam zijn in onze kliniek.

Ons team

Oogarts

Kliniekmanager

Inzichtelijke toegangstijden

Onze toegangstijden liggen gemiddeld tussen de 1-3 weken voor de intake en 3-6 weken voor een behandeling. Voor spoedeisende hulp met een verwijzing van uw huisarts kunt u direct terecht.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Vul dan het formulier in via onderstaande afspraakbutton. Bellen kan ook via 088-1111 930 of stuur een e-mail naar visie@eyescan.nl.

Afspraak maken

Wij zijn altijd bereikbaar Uw vraag persoonlijk beantwoord?