Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Lees hier alles over het Coronavirus
Eyescan Oogzorgkliniek Utrecht
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg
« Terug naar overzicht

Welkom bij Eyescan Oogzorgkliniek Utrecht

Eyescan Oogzorgkliniek Utrecht is gevestigd aan de rand van Utrecht langs de A2 en tegenover het St. Antonius Ziekenhuis. In onze kliniek kunt u terecht voor de behandeling van allerlei soorten oogaandoeningen. Denk hierbij aan staar, maculadegeneratie of glaucoom, maar bijvoorbeeld ook aan rijbewijskeuringen, cosmetische chirurgie rondom het oog en ooglid- en traanwegoperaties.

Wij hebben afspraken met alle zorgverzekeraars. U kunt gratis parkeren bij ons pand. Voor een bezoek aan onze oogzorgkliniek heeft u een verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist nodig. Als u de eerste keer onze kliniek bezoekt neemt u dan uw zorgpas en een geldig identiteitsbewijs mee. Ook kinderen dienen zich altijd te legitimeren.

  • 8544774.Nieuwe_locatie.jpg

Team van medisch specialisten

Ons team van oogartsen, optometristen, orthoptisten, TOA's, OK-verpleegkundigen, doktersassistenten en anesthesiemedewerkers helpt u met veel aandacht bij de behandeling van uw oogaandoening. Bekijk welke specialisten werkzaam zijn in onze kliniek.

Ons team

Oogarts

Physician Assistant

Kliniekmanager

Inzichtelijke toegangstijden

Onze toegangstijden liggen gemiddeld tussen de 1-3 weken voor de intake en 3-6 weken voor een behandeling. Voor spoedeisende hulp met een verwijzing van uw huisarts kunt u direct terecht.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Vul dan het formulier in via onderstaande afspraakbutton of stuur een e-mail naar utrecht@eyescan.nl. Bellen kan ook via 088-1111 930.

Afspraak maken

Wij zijn altijd bereikbaar. Uw vraag persoonlijk beantwoord?