Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Lees hier alles over het Coronavirus
Eyescan Brilvervangende Chirurgie Utrecht
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg
« Terug naar overzicht

Eyescan Brilvervangende Chirurgie

Wilt u graag weer goed kunnen zien zonder bril of contactlenzen? Bij ons kunt u terecht voor diverse zeer geavanceerde ooglaserbehandelingen en lensimplantaties die u van uw bril of contactlenzen af helpen. Ook wanneer u leesklachten ervaart of er Staar bij u is geconstateerd. 

Uniek in onze kliniek is de nieuwste Schwind Amaris 1.050RS laser voor de ooglaserbehandelingen en de Catalys Precision Laser voor de vervanglenzen. De Catalys neemt een aantal handelingen van de oogarts over hierdoor is de behandeling niet handmatig, maar lasergestuurd gebeurt. Dit maakt de behandeling veiliger en nauwkeuriger.

Wij nemen uitgebreid de tijd voor het vooronderzoek, dit onderzoek is cruciaal om een goed behandelplan op te kunnen stellen. Met ons landelijke netwerk is er altijd wel een onderzoekcentrum bij u in de buurt die u tijdens het volledige traject - van vooronderzoek, behandeling tot de nazorg - kan begeleiden.

 

  • 8552395.Nieuwe_locatie.jpg
  • Eyescan_Ooglaserkliniek_Utrecht_operatiekamer.jpg

Team van medisch specialisten

Ons team van refractiechirurgen, optometristen, OK-verpleegkundigen, gastvrouwen en anesthesisten helpt u met veel plezier van uw bril af. Bekijk welke specialisten werkzaam zijn in onze ooglaserkliniek.

Ons team

Oogarts

Inzichtelijke toegangstijden

De toegangstijden in onze ooglaserkliniek zijn kort. Voor een quickscan kunt u vrijwel altijd binnen een week terecht en de ooglaserbehandeling kan vaak binnen een aantal weken uitgevoerd worden. Voor spoedeisende hulp kunt u direct terecht.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een ooglaserbehandeling? Vul dan het formulier in via onderstaande afspraakbutton. Bellen kan ook via 088 - 1111 999 of stuur een e-mail naar info@eyescan.nl.

Afspraak maken

Wij zijn altijd bereikbaar. Uw vraag persoonlijk beantwoord?