Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Lees hier alles over het Coronavirus
Ooglaseren
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg

Wat is ooglaseren?

Ooglaseren is een vorm van refractiechirurgie met als doel het zichtvermogen van bril- en lenzendragers in de leeftijd van 20 tot 50 jaar te verbeteren. Met een computergestuurde laserstraal wordt de kromming van het hoornvlies aangepast zodat het licht weer precies op het netvlies breekt. Zo kunt u weer scherp zien in de verte.

 • Vooronderzoek

  Ieder oog is uniek in grootte, diepte en kromming. Daarnaast spelen ook uw wensen en behoeften een belangrijke rol. Bijvoorbeeld uw persoonlijke situatie zoals werkzaamheden, hobby's en eisen ten aanzien van ver- en of dichtbij zien. In het vooronderzoek voegen wij de eigenschappen van uw ogen samen met uw persoonlijke wensen tot een maatwerkplan. 

  Lees meer over Vooronderzoek »
 • Behandelmethodes

  Er zijn verschillende behandelmethodes om de derde laag van het hoornvlies te bereiken. Na het uitgebreide vooronderzoek bespreken de medisch specialisten van Eyescan samen met u alle resultaten. Ook kunnen wij u precies vertellen welke behandelmethodes in uw geval mogelijk zijn. 

  Lees meer over Behandelmethodes »
 • Nazorg

  Voor een goed herstel na een ooglaserbehandeling is nazorg erg belangrijk. U blijft het eerste jaar daarom onder controle van de optometrist. Eén dag na de behandeling komt u al langs voor de eerste controle om te kijken of het oog zich goed herstelt. Tevens krijgt u medicatie en comfortdruppels mee om het herstel van het oog te bevorderen.

  Lees meer over Nazorg »
 • Stap voor stap

  Het is belangrijk dat u zich zeker voelt voordat u een ooglaserbehandeling laat uitvoeren. Om u optimaal voor te bereiden op uw behandeling nemen wij u stap-voor-stap mee door de behandeldag, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. 

  Lees meer over Stap voor stap »
Wij zijn altijd bereikbaar. Uw vraag persoonlijk beantwoord?