Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Lees hier alles over het Coronavirus
De behandelmogelijkheden
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg

Onze ooglaser behandelmethodes

Na het vooronderzoek bespreken we de resultaten met u en bepalen we welke van de onderstaande methoden het best bij uw ogen past

 

 • LASEK®-SmartPulse.jpg

  LASEK SmartPulse

  Bij de Lasek behandeling wordt de bovenste laag van het hoornvlies losgeweekt met alcohol. Deze behandeling wordt met name uitgevoerd wanneer er sprake is van een dun hoornvlies, een lage oogsterkte of een verhoogd risico op oogletsel.

  Lees meer over LASEK SmartPulse »
 • TransPRK®-SmartSurface.jpg

  TransPRK SmartSurface

  De TransPRK is een zogenaamde ‘no touch’  methode. Uw ogen worden tijdens de behandeling namelijk niet aangeraakt. De laser verwijdert een klein laagje aan het oppervlak van het oog. Dit laagje groeit vanzelf weer aan. De genezing is snel en de behandeling zeer accuraat.

  Lees meer over TransPRK SmartSurface »
 • LASIK-IntraLase®-SmartPulse.jpg

  LASIK IntraLase SmartPulse

  Dit is de meest ingezette methode om in de derde laag van het hoornvlies te komen. De laser maakt een flapje in het oog, waarna deze opzij wordt gelegd en de gewenste sterktecorrectie wordt aangebracht. Het flapje wordt weer teruggeplaatst en geneest vanzelf.

  Lees meer over LASIK IntraLase SmartPulse »

Kiezen van een behandeling

Welke keuze voor u geschikt is, hangt in eerste instantie af van het vooronderzoek. Aan de hand van dit onderzoek leggen we u voor welke mogelijkheden u heeft. Met name de dikte van het hoornvlies is bepalend in de keuze van een behandeling. Wij zullen u hier gedegen in adviseren.

Wij zijn altijd bereikbaar. Uw vraag persoonlijk beantwoord?