Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Lees hier alles over het Coronavirus
Behandelmethodes
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg

Onze ooglaser behandelmethodes

Er zijn verschillende behandelmethodes om de derde laag van het hoornvlies te bereiken. Na het uitgebreide vooronderzoek bespreken de medisch specialisten van Eyescan samen met u alle resultaten. Ook kunnen wij u precies vertellen welke behandelmethodes in uw geval mogelijk zijn. 

 • LASEK®-SmartPulse.jpg

  LASEK SmartPulse

  Bij deze behandeling worden de eerste twee lagen van het hoornvlies met een alcoholoplossing weggeweekt. Vervolgens wordt met de Schwind Amaris 1.050RS laser in de derde laag van het hoornvlies de gewenste sterktecorrectie aangebracht. Na de behandeling wordt het oog afgedekt met een bandagelens en kan het wondje zich hieronder herstellen. 

  Lees meer over LASEK SmartPulse »
 • TransPRK®-SmartSurface.jpg

  TransPRK SmartSurface

  Bij deze behandeling worden met de Schwind Amaris 1.050RS laser de eerste twee lagen van het hoornvlies weggelaserd. Vervolgens wordt in de derde laag met dezelfde laser de gewenste sterktecorrectie aangebracht. Na de behandeling wordt het oog afgedekt met een bandagelens en kan het wondje zich hieronder herstellen.

  Lees meer over TransPRK SmartSurface »
 • LASIK-IntraLase®-SmartPulse.jpg

  LASIK IntraLase SmartPulse

  De LASIK IntraLase methode is de meest toegepaste methode om in de derde laag van het hoornvlies te komen. Met de IntraLase laser wordt eerst een flapje in het oog gemaakt. Vervolgens wordt het flapje opzij gelegd en wordt de gewenste sterktecorrectie aangebracht met de Schwind Amaris 1.050RS Excimerlaser. Vervolgens wordt het flapje weer teruggeplaatst en geneest het oog vanzelf.

  Lees meer over LASIK IntraLase SmartPulse »

Kunt u zelf uw behandelmethode kiezen?

 
De keuze van de ooglasermethode hangt af van de sterkte van de ogen, cilinderwaarden, sferische waarden en de dikte van het hoornvlies. De dikte van het hoornvlies is hierbij heel bepalend in de keuze welk type behandeling wel of niet geschikt is voor uw ogen. De refractiechirurg en de optometrist geven aan óf en uit welke behandelmethodes u kunt kiezen. Benieuwd welke ooglaserbehandeling bij u past? Maak een afspraak voor een vooronderzoek.
Wij zijn altijd bereikbaar. Uw vraag persoonlijk beantwoord?