Bel ons op 088 1111 900
088 1111 900
Afspraak maken
Lees hier alles over het Coronavirus
Over Eyescan
Apparatuur
8707203.Banner1920x230_OOG.jpg

Welke apparatuur heeft Eyescan?

Bij een kliniek moet u een goed gevoel hebben. Uiteraard wilt u behandeld worden met de beste apparatuur in een door de inspectie gecontroleerde operatiekamer. Maar na de aanschaf van een apparaat houdt het niet op. Even belangrijk zijn onderhoudscontracten en regelmatige controles. Alleen op die manier borg je de veiligheid van medische apparaten in een oogkliniek.

Als eerste de nieuwste technieken

Eyescan staat erom bekend te investeren in de nieuwste technieken. In maart 2017 hebben wij de Schwind Amaris 1.050RS excimerlaser aangeschaft. Ook hebben wij de Catalys voor lasergestuurde lensimplantatie in huis. Apparaten die de huidige technieken net weer een stapje voor zijn. Zo heeft de Schwind Amaris bijvoorbeeld een 7D Eye Tracker die het oog bij elke miniscule beweging volgt tijdens het ooglaseren. De behandeling is hierdoor extra veilig en precies en zorgt daardoor voor een nog beter eindresultaat.

Apparatuur in onze oogzorgklinieken

Wilt u weten welke apparatuur er in de oogzorgkliniek gebruikt wordt waar u behandeld wordt? Neem dan direct contact met uw oogzorgkliniek op. 

AMARIS_1050RS_RED_CMYK_300dpi.jpg
Wij zijn altijd bereikbaar. Uw vraag persoonlijk beantwoord?